Now Reading
E-AN-NA și ARIS cântă la Quantic Pub pe 5 martie!

E-AN-NA și ARIS cântă la Quantic Pub pe 5 martie!

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, — au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal. Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.
Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor, care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.
https://www.youtube.com/watch?v=KJSrbvtDbW0
Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea, este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere este astăzi în Viral 50 Romania pe Spotify și a fost pe Trending pe Youtube.
este o trupă de rock alternativ din Sibiu, România, care se inspiră din punk rock, grunge și metal alternativ. Întregul proiect este o modalitate de exprimare pentru cei trei liceeni din spatele lui, care combină chitare punk cu tobe puternice și linii de bass groovy, pentru a-și transmite sentimentele și emoțiile.
Invitata specială a acestui concert este (Larisa Ciortan), o voce care s-a făcut remarcată prin participări la concursuri (Vocea Romaniei, X Factor, Eurovision). Piesa ei din 2022, Do Svidanya, e considerată una dintre cele mai bune din Selecția Națională Eurovision.
https://www.youtube.com/watch?v=PpSrLLKkPb4
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top