Now Reading
E-AN-NA și ARIS cântă la Quantic Pub pe 5 martie!

E-AN-NA și ARIS cântă la Quantic Pub pe 5 martie!

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, — au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal. Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.
Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor, care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.
https://www.youtube.com/watch?v=KJSrbvtDbW0
Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea, este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere este astăzi în Viral 50 Romania pe Spotify și a fost pe Trending pe Youtube.
este o trupă de rock alternativ din Sibiu, România, care se inspiră din punk rock, grunge și metal alternativ. Întregul proiect este o modalitate de exprimare pentru cei trei liceeni din spatele lui, care combină chitare punk cu tobe puternice și linii de bass groovy, pentru a-și transmite sentimentele și emoțiile.
Invitata specială a acestui concert este (Larisa Ciortan), o voce care s-a făcut remarcată prin participări la concursuri (Vocea Romaniei, X Factor, Eurovision). Piesa ei din 2022, Do Svidanya, e considerată una dintre cele mai bune din Selecția Națională Eurovision.
https://www.youtube.com/watch?v=PpSrLLKkPb4
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker