Now Reading
3SE au aniversat 25 ani de carieră la Sala Palatului ( foto & interviu video)

3SE au aniversat 25 ani de carieră la Sala Palatului ( foto & interviu video)

Trupa 3 Sud Est a aniversat pe 4 martie 25 de ani de activitate în cadrul concertului incendiar susținut la Sala Palatului din București, eveniment la care au participat zeci de fani. Cu acest prilej, Mihai, Laurențiu și Viorel au interpretat hiturile care au marcat adolescența multora dintre noi. Setlist-ul concertului a inclus și piese actuale. Invitata specială a concertului a fost Andra, alături de care 3SE au înregistrat unul dintre succesele lor actuale, piesa Jumătatea mea mai bună. De asemenea, băieții au dedicat și un moment special în dorința de pace pentru omenire. Au invitat copii pe scenă să se bucure alături de ei și au ciocnit și un pahar de șampanie în cinstea tuturor experiențelor artistice trăite pe parcursul acestor 25 de ani de carieră.

Formația 3 Sud Est a fost înființată în 1997, iar la începutul anilor 2000 a făcut furori cu piesele “Amintirile”, “Ai plecat”, “De ziua ta”. Trupa a bătut numeroase recorduri la capitolul vânzări de albume. După 10 ani de activitate formația s-a desființat, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu hitul “Emoții”.

Reporterul Daily Magazine, Alexander Avram, a fost prezent la eveniment și am realizat un scurt interviu video cu această ocazie specială, dar și o serie de poze cu care vă invităm să vă delectați în cele ce urmează. 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top