Now Reading
Tommy Hilfiger participă la Decentraland Metaverse Fashion Week în parteneriat cu Boson Protocol

Tommy Hilfiger participă la Decentraland Metaverse Fashion Week în parteneriat cu Boson Protocol

Continuând direcția brand-ului de inovație digitală și explorare a noi canale de consum, TOMMY HILFIGER își va prezenta virtual colecția Primăvara 2022 la prima ediție Metaverse Fashion Week.

Tommy Hilfiger anunță participarea la Metaverse Fashion Week găzduită de Decentraland, primul univers virtual din lume deținut de utilizatorii săi, în perioada 24 martie – 28 martie 2022. TOMMY HILFIGER își va prezenta virtual colecțiile Primăvara 2022 și de asemenea va găzdui o platformă digitală retail de unde consumatorii pot cumpăra NFT-uri pentru avatarele lor sau pot cumpăra articole fizice din Metaverse. Această experiență de cumpărături virtuale va fi adusă la viață în parteneriat cu Boson Protocol – Nivelul de reglementare a comerțului pentru Web3 permițând schimbul facil de active digitale pentru produse, servicii și experiențe fizice.

Când mi-am fondat marca omonimă în 1985, nu mi-am imaginat niciodată că voi vedea o perioadă în care săptămânile modei vor avea loc într-o lume 3D, complet virtuală”, a spus Tommy Hilfiger. „Pe măsură ce explorăm metaversul și tot ceea ce are de oferit, sunt inspirat de puterea tehnologiei digitale și de oportunitățile pe care aceasta le oferă de a interacționa cu comunitățile în moduri fascinante și relevante.”

La fel ca tradiționalele săptămâni ale modei organizate la nivel global, Fashion Week Metaverse va invita peste 50 de mărci de lux și digitale să prezinte colecții noi și să găzduiască prezentări, discuții, concerte, after-party și proiecții de film – totul virtual. A fost proiectată o zonă de luxurury shopping numită „Boson Portal – Fashion District” asemănătoare cu emblematica Avenue Montaigne din Paris, unde brand-urile pot vinde virtual atât articole digitale, cât și fizice prin intermediul NFT-urilor.

Magazinul TOMMY HILFIGER este situat în Boson Portal; universul metaverse permite utilizatorilor Decentraland să achiziționeze articole fizice ca NFT-uri prin tehnologia Boson Protocol. O modalitate de a permite fanilor să experimenteze brand-ul într-un mod nou și captivant, în timp ce stilul clasic american cool specific ADN-ului TOMMY HILFIGER rămâne constant și neschimbat. Consumatorii își pot teleporta avatarul în magazinul virtual și pot cumpăra o gamă selectă de produse în ediție limitată din colecția Primăvara 2022 TOMMY HILFIGER. Vizitatorii vor avea ocazia să vizualizeze ținute emblematice în 3D, care includ piese precum jacheta varsity pentru bărbați, cămașa Madras pentru femei și un hanorac unisex cu bine cunoscutul logo TOMMY HILFIGER. Articolele pot fi achiziționate ca NFT, și pot fi ulterior transformate în produse fizice care să fie livrate direct la ușa clienților. TOMMY HILFIGER Decentraland Wearables vor putea fi achiziționate și din magazin prin intermediul universul Decentraland.

Participarea lui TOMMY HILFIGER la Metaverse Fashion Week de la Decentraland întărește angajamentul brand-ului de a rămâne conectat la pulsul inovației. În 2020 se lansa „Tommy Island” în Animal Crossing, în 2021 se încheia un parteneriat strategic cu Roblox și în 2022 are loc lansarea Team Tommy, o inițiativă dedicată ideii de comunitate în lumea de gaming. Bazându-se pe acest lucru, brand-ul va continua să ofere experiențe neașteptate care îi implică pe fani atât în ​​lumea fizică, cât și în cea digitală, în timp ce explorează noi modalități de a-și împărtăși moștenirea și spiritul american prin metavers.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

 

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

See Also

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

 

Despre Decentraland 

Decentraland este prima lume virtuală complet autonomă. Susținut de DAO, care deține cele mai importante contracte smart și active ale Decentraland. Decentraland este un software care rulează pe Ethereum prin care se urmărește stimularea unei rețele globale de utilizatori care să opereze o lume virtuală partajată. Utilizatorii Decentraland pot cumpăra și vinde proprietăți imobiliare digitale, în timp ce explorează, interacționează și joacă jocuri în această lume virtuală.

 

Despre Boson Protocol 

Tehnologia Boson Protocol rezolvă problema conectării contractelor smart la activele fizice reale. Acest lucru permite schimbul de valoare digitală pentru active fizice fără a se baza pe un intermediar centralizat – iar metaversul este primul caz de utilizare care prezintă această capacitate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top