Now Reading
Maluma își îmbrățișează latura dark în noul album Papi Juancho

Maluma își îmbrățișează latura dark în noul album Papi Juancho

Maluma a înregistrat cea mai mare parte a noului său album în timpul perioadei  impuse de Covid, împreună cu colaboratorii săi, producători și co-scriitori The Rude Boyz (Kevin ADG și Chan „El Genio”).

Tot ce am putut face în timpul carantinei petrecute la Medellin a fost să lucrez singur în studioul meu”, a spus Maluma pentru Billboard într-un interviu exclusiv. „De aceea acest album are atât de mult din adevărata mea esență; pentru că am lucrat mult de unul singur

Papi Juancho, al cărui titlu se bazează pe porecla lui Maluma de „Juancho” (prescurtarea de la Juan Luis), include   duete cu staruri reggaetón din școala veche și nouă, de la Ñejo y Dálmata la Myke Towers și Yandel. Însă cea mai mare parte este pur Maluma, variind de la romantic la stradal, experimentând cu sunete noi, acustice și, ca de obicei, lăudându-se cu versuri ce evocă conversații cu prietenii.

Dintr-un număr total de 22 de piese, există o mulțime de hituri, precum și pietre prețioase ascunse din care să alegeți.

See Also

„Am avut nevoie de asta. A fost ca o detoxifiere. Mi-au fost dor doar de fani.” Albumul a fost lansat printr-un Instagram Live, un preludiu al lansării albumului care a fost urmărit simultan de peste 280.000 de fani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top