Now Reading
“Toxic” – noul spectacol regizat de Florin Piersic Jr în premieră pe scena Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești

“Toxic” – noul spectacol regizat de Florin Piersic Jr în premieră pe scena Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești

Vineri, 6 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să urmăriți cea mai recentă producție a secției Dramă:  „Toxic” de Bruce Kane, în traducerea lui Florin Piersic Jr, cel care semnează şi regia spectacolului.

Prezentând poveștile de viață a șase cupluri, spectacolul „Toxic” dezvăluie, pe parcursul mai multor tablouri, impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu; oamenii se atrag și se resping în multe feluri, poartă măști sau ajung să se confunde cu acestea și dovedesc, încă o dată, că sunt acele ființe imperfecte care își caută fericirea într-o relație dar, uneori, ajung să își trăiască singurătatea în doi.

În distribuție, publicul îi va putea vedea pe actorii Bogdan Farcaș, Theodora Sandu, Andrei Radu, George Liviu Frîncu, Nadiana Sălăgean, Clara Flores, scenografia este semnată de Mihai Androne, light-design Ionuț Aldea.

See Also

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului,  tel 0244.522.774, sau online, prin intermediul linkului de aici

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top