Now Reading
Dimansions Hit Music Festival revine la Brașov!

Dimansions Hit Music Festival revine la Brașov!

După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, la Brașov, iar pentru că suntem complet cuceriți de superbul parc de la Coresi Business Campus, ne vom păstra titulatura de diMansions Fun Garden.😎
Un lucru, însă, rămâne neschimbat: prezența pe scenă a celor mai apreciați artiști și hituri mult iubite auzite LIVE:
🎶GIPSY KINGS by DIEGO BALLARDO, LAYZEE aka MR. PRESIDENT, C-BLOCK, GAȘCA ZURLI, 3 SUD EST, BOSQUITO, EMAA, THE MOTANS, GRASU XXL x GUESS WHO și mulți alții te așteaptă cu show-uri spectaculoase și cu adevărat memorabile.
🎉Pe lângă concerte, te vei putea bucura de zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante și multe altele, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.
👶Accesul minorilor sub 2 ani nu este recomandat, iar pentru cei între 2-18 ani se face doar cu bilet valid și împreună cu un însoțitor adult. Organizatorul își asumă dreptul de a verifica data de naștere a minorului, iar părintele trebuie să prezinte acte doveditoare.
‼ La acest eveniment sunt valabile biletele achiziționate pentru diMansions 2020 – ediția amânată din cauza Covid19, pentru cei care nu le-au preschimbat în vouchere și nu și-au cerut banii înapoi.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top