Now Reading
Festivalul Internațional de Canto Pop Modern Bucharest in Music a ajuns la cea de-a cincea ediție

Festivalul Internațional de Canto Pop Modern Bucharest in Music a ajuns la cea de-a cincea ediție

BUCHAREST în MUSIC se prezintă ca un Festival având ca obiectiv selecționarea tinerelor talente muzicale de pe întreg teritoriul internațional. Bucharest în Music dorește să descopere tineri artiști cântăreți care sunt în căutarea unei realități dispuse să investească în talentul lor. Oferta pedagogică pe care o propune se îndreaptă atât către valorizarea aspectelor legate de disciplină studiată -canto-prin organizarea de masterclass, cât și spre importanța întâlnirii dintre culturi -prin prezența maeștrilor de canto, muzicienilor, producătorilor discografici, artiștilor internaționali.

BUCHAREST în MUSIC Festival Internațional este un pop contest care vine să pună capitală României pe harta marilor festivalurilor internaţionale. Este organizat sub auspiciile WAPA – Asociaţia Mondială a Promotorilor şi Artiştilor  și sub Patronajul AFI -ASOCIAȚIA FONOGRAFILOR ITALIENI .

Festivalul este organizat cu scopul de a promova şi a stimula creativitatea artistică, într-o atmosfera de concurenţă sănătoasă; de asemenea pentru a crea posibilitatea de a descoperi şi lansa noi valori; pentru a stimula crearea repertoriului muzical destinat copiilor şi tinerilor; pentru a promova prietenia între copii de diferite naţionalităţi şi pentru a crea posibilitatea schimbului de experienţă inclusiv în materie de tehnică și interpretare muzicală.

Juriul celei de-a cincea ediții care va avea loc în perioada 5-8 mai 2022 la București este format din nume precum Gabriela Șerban – director festival, Gabriel Cotabiță, Danilo Riccardi – director artistic, Johanna Pezone – antrenor vocal, precum și din alți artiști din Italia și Irlanda, inclusiv Stefan J Doyle, semifinalistul X Factor 2021. Prezentatoarea evenimentului este Adelina Borsan.

See Also

Mai multe detalii pot fi obținute de pe site-ul oficial al evenimentului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top