Now Reading
Bogdan Farcaș, cel mai bun actor într-un rol principal la Gala Gopo

Bogdan Farcaș, cel mai bun actor într-un rol principal la Gala Gopo

Actorul Bogdan Farcaș a câștigat, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Galei Premiilor Gopo, trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul Florin Iespas din filmul „Neidentificat”, regia Bogdan George Apetri. Alături de Bogdan Farcaș, la această categorie au mai fost nominalizați actorii Adrian Titieni („Tata mută munții”), Conrad Mericoffer („Câmp de maci”), István Téglás („Luca”) și Mircea Andreescu („După 40 de zile”).

Premiile Gopo recompensează cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent, promovând adevăratele valori din domeniu în rândul unui public cât mai larg.

Actor al Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești din anul 2007, Bogdan Farcaș a mai fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor in rol principal” și în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Galei Premiilor UNITER (2021), pentru rolul Titta Nane din spectacolul „Gâlcevile din Chioggia”, regia Vlad Trifaș.  În 2019, a participat la programul „10 pentru film” de la TIFF.

La Teatrul „Toma Caragiu”, Bogdan Farcaș face parte din distribuția spectacolelor  „Gâlcevile din Chioggia”, „Vrăjitoarele din Salem”, „The Night Alive”, „Căsătoria”, „Piatra din casă”, „Omul care a văzut moartea” și multe altele. Îl puteți întâlni și în cea mai recentă producție a Secției Dramă, „Toxic”, regia Florin Piersic jr., vineri, 6 mai, și sâmbătă, 14 mai, ora 19.00, în sala Teatrului.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top