Now Reading
Woyzeck – Colaborare în premieră pentru Teatrul Evreiesc și The Unfortunate Thespians

Woyzeck – Colaborare în premieră pentru Teatrul Evreiesc și The Unfortunate Thespians

Duminică, 8 mai, și luni, 9 mai, Teatrul Evreiesc găzduiește un spectacol teatral eveniment în colaborare cu The Unfortunate Thespians, NIPAI (New International Performing Arts Institute – Berlin) – Universitatea Hyperion Kcezyow (Woyzeck), în regia, adaptarea și traducerea lui Mike Săvuică, ce se află la debut.

Ce a fost mai întâi – omul sau păcatul? Un simplu soldat ajuns în pragul nebuniei se luptă cu alegerea dintre bine și rău. Tot ce trăiește este un infern care se repetă la infinit într-un spațiu atemporal. Granița dintre real și imaginar dispare în timp ce publicul este imersat în zona crepusculară și întrebat dacă se poate ierta pentru păcatele comise de până acum. Kcezyow nu este un spectacol ci o experiență care are curajul să pătrundă în atomi firii umane.

Acum 3 ani am început cursul de master în regie. A fost o călătorie complet tumultuoasă. Din prima zi lucrez la spectacolul Woyzeck. După 3 ani, peste 1000 de pagini de lucrări scrise și nenumărate ore în sfârșit se întâmplă.
Multe teatre m-au refuzat, dar universul și-a jucat cărțile și a adus spectacolul acasă.declară regizorul Mike Săvuică pe contul său oficial de Facebook.

See Also

Echipa: Woyzeck – Catalin Gheorghe Doctor Nitup – Tache Florescu/Alex Surulescu Bunica – Maia Morgenstern si Irina Ichim Marie – Teodora Vasu si Claudia Vasile Andres – Alessandra Petrosca si Oana Tudoran Margaret – Andreea Rogoveanu si Alex Tihoan Toba – Alex Cruceru si Lavinia Calinescu Capitanul – Andra Brebu si Alex Surulescu Sergentul – Anda Ciaciru Circarul – Cristina Matei Vrajitoarea – Cristina Matei si Anda Ciaciru Text – Georg Buchner Afis si poze – Raducu Popa Scenografie – Cilem Turkoz Costume – Florian Mirodonie, Cilem Turkoz, Carmen Rizescu Muzica – Andrei Dutu, Roland Kiss Asistent Regie – Claudiu Marchidianu Regia, Adaptarea si traducerea, Coregrafia – Mike Savuica

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top