Now Reading
Qodes x Iraida lansează noul single al verii – Crushin’ on you

Qodes x Iraida lansează noul single al verii – Crushin’ on you

După cel mai recent single lansat alături de ANTONIA, Qodes colaborează cu IRAIDA pentru noul single – Crushin on you. Versurile piesei explică perfect momentul când te îndrăgostești și îți pierzi total mințile, fiind pregătit cu să-i oferi persoanei iubite totul.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Qodes și Iraida, în timp ce producția specială a piesei poartă amprenta lui Qodes. Fiind o piesă de vară, instrumentalul special și cumulul de instrumente te vor purta prin serile lungi ale verii. Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba iar DOP-ul a fost David Mogan.

“Iubirea vine de obicei când te aștepți mai puțin și îți întorce lumea cu susul în jos. Chiar atunci când credeai că nu vrei să te mai întâlnești cu nimeni, săgeata lui Cupidon lovește din nou. Toate regulile despre făcut pași mici într-o relație dispar în momentul în care simți cum fiecare fior al dragostei îți curge prin vene“, a declarat IRAIDA.

See Also

“Crushin’ on you” explică exact momentul când te îndrăgostești și simți cum ai face absolut orice pentru persoana de lângă tine. De acum înainte și până la sfârșit.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top