Acum citește
Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine în România pentru prima oară vara aceasta!

Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine în România pentru prima oară vara aceasta!

Românii se vor bucura să o audă live pe fosta membră a grupului The Pussycat Dolls, Melody Thornton, care vine pentru prima oară în România cu un concert solo, în luna august, la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea. Melody a atins faima mondială alături de grup prin hituri de neuitat, precum „Don’t Cha”, „Buttons” sau „Stickwitu”, cea din urmă piesă fiind nominalizată și la Premiile Grammy. Din 2010, artista s-a concentrat pe cariera solo și a lansat primul single în 2011, intitulat Sweet Vendetta. Fanii români o vor putea asculta live în curând, la We Love Music Festival – artista va urca pe scena festivalului pe data de 21 august.

Iată ce mesaj le-a transmis fanilor din România:

`Salutare tuturor oamenilor frumoși ai României. Ne vedem curând la We Love Music Festival. Vă iubesc!!!’ a spus Melody Thornton.

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea peste 30 de artiști de top români și internaționali. Pe lângă Melody Thornton, pe scena festivalului vor urca alte nume mari precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Outlandish, Class, LA, Body & Soul și alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

 

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici:

Vezi și

https://youtube.com/playlist?list=PL9g7044TT2Ywann_XcsP16tviEg2hDdcv

Urmărește We Love Music Festival aici:

https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus