Now Reading
DARA prezintă ”Am lăsat ceva”, o piesă statement despre iubire și libertate

DARA prezintă ”Am lăsat ceva”, o piesă statement despre iubire și libertate

DARA își surprinde publicul cu piesa ”Am lăsat ceva”, cu un sound diferit față de cel abordat de artistă anterior, un imn al libertății și iubirii intense.

 

”Am lăsat ceva” a fost compusă de DARA și Liviu Teodorescu și produsă de Liviu Teodorescu.

Videoclipul oficial al piesei este dinamic, colorat și inspiră girl power, energie, vitalitate, young vibes. Regia videoclipului este semnată de Elena Maria Popescu, Director of Photography este Frank, producător Mara Ciama, make-up și hair IFI (Alex Ifimov), styling Hilke Muslim.

Această piesă a apărut neașteptat, dar atât de la timpul ei, și a fost scrisă în prima sesiune cu Liviu Teodorescu. Ambii aveam zero așteptări, dar, peste 7 ore de stat la povești și discutat despre cum am vrea să sune piesa pe care o facem, a apărut “Am lăsat ceva”. Ne-am dat seama că am creat ceva minunat în momentul în care o ascultam a zecea oară pe repeat și tot dansam – liber și fără de griji!

See Also

Am decis să lansăm piesa după ce Mara a pus-o la petrecerea de ziua mea, fără să spună nimănui că urmează un demo de-ale mele. Reacțiile oamenilor au fost foarte evidente: trebuie lansată! 

Clipul pentru piesă exprimă starea exactă pe care am vrut să o transmitem: libertate, rebeliune, tinerețe! Am lăsat imaginația să ne poarte și să ne ducă exact în punctul în care suntem acum.”, a spus DARA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top