Now Reading
3 MOTIVE…PENTRU GALA UNITER | BOGDAN NECHIFOR : “Un premiu o fi ca o seară în care publicul pare că nu vrea să se oprească din aplaudat.”

3 MOTIVE…PENTRU GALA UNITER | BOGDAN NECHIFOR : “Un premiu o fi ca o seară în care publicul pare că nu vrea să se oprească din aplaudat.”

Tot la categoria “Cel mai bun actor în rol secundar” din cadrul Galei Premiilor Uniter 2022, cel mai important eveniment teatral al anului, care va avea loc la Bistrița pe 4 iulie, este nominalizat Bogdan Nechifor pentru rolurile din integrala „Trilogia Minelor” de Csaba Székely, regia Horia Suru, Teatrul Dramaturgilor Români, Bucureşti.

Vă invităm la un nou interviu din seria celor dedicate Galei Uniter în calitate de parteneri media și fie ca cel mai bun să câștige!

 

3 perspective asupra industriei teatrale de azi din România

La toată dezorientarea clasică dată de lipsa unei viziuni pe termen lung în majoritatea teatrelor de stat și de lipsa oricărei coerențe în susținerea sectorului independent s-a adăugat dezorientarea pandemică. Cu toate astea, teatrul se dezmeticește prin pasiunea și pofta de lucru a celor care îl fac. Sunt spectacole pline de finețe și prospețime, sunt creatori curajoși cu care e o bucurie să te întâlnești.

 

3 analogii/simboluri ale unui premiu în viaţa şi palmaresul unui actor

Un premiu o fi ca o seară în care publicul pare că nu vrea să se oprească din aplaudat.

 

3 moduri prin care spectacolul nominalizat în acest an este unul autentic

Spectacolele nu le-am văzut ca spectator, pentru mine autentică a fost căutarea personajelor și căile diferite prin care am ajuns la ele. dar mai ales întâlnirea cu minunata echipă care a oferit o susținere pe care o doresc oricui. 

 

3 reacţii la care mă aştept de la mine dacă voi fi declarat câştigător

E posibil să fiu emoționat și să roșesc. Nominalizarea a făcut ca atenția și energia oamenilor să treacă și peste mine în acest moment din timp. înțeleg că un ușor capital de imagine nu îți aduce roluri noi, dar cine știe?

 

Foto din spectacolul Trilogia Minelor” de Csaba Székely, regia Horia Suru, Teatrul Dramaturgilor Români, Bucureşti

 

3 challenge-uri principale la care am fost supus prin prisma lucrului la acest spectacol

See Also

Cele trei piese au fost traduse din limba maghiară și o parte din farmecul textului, mai ales cel dat de comicul de limbaj, s-a pierdut. O provocare a fost să reconstruim situațiile și personajele. O alta a venit din faptul că e vorba de o trilogie, iar acțiunea din cele trei piese se petrece în același univers rural. Provocarea a fost să dezlegăm ițele celor 3 piese în paralel. 

 

3 dorinţe personale pe care le am de la Gala Uniter

Prilej de întâlnire e, o atmosferă relaxată presupun că o să fie. ce să-ți mai dorești? 

 

3 mesaje către mine, nominalizatul/ juriu/ public

Mulțumesc: pentru răbdare/pentru nominalizare/pentru energie și prezența la spectacole. 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top