Now Reading
Doar 3 zile până la Discoteca 80 Cluj

Doar 3 zile până la Discoteca 80 Cluj

Mai sunt doar 3 zile până când SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO ȘI FRANCESCO NAPOLI vor urca pe scena DISCOTECA ‘80 CLUJ, în cadrul celei de-a 5-a ediții a evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 2 iulie 2022, la Sala Polivalentă BTarena.

Am numărat zilele, efectiv, până la această ediție. Suntem nerăbdători să ne întâlnim și reîntâlnim cu fanii DISCOTECA ‘80 CLUJ, cărora le mulțumim că ne-au rămas alături. Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de cele șapte concerte pe care le-am pregătit pentru acest an.”, declară Levente Sánta, directorul evenimentului.

ORDINEA CONCERTELOR:

  • 19:00 – FRANCESCO NAPOLI
  • 19:40 – MAURO
  • 20:20 – AFRIC SIMONE
  • 21:00 – KAOMA
  • 21:40 – IVANA SPAGNA
  • 22:20 – LIAN ROSS
  • 23:00 – SARAGOSSA BAND

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, așa cum sunteți deja obișnuiți, de un DJ care va avea în playlist mari hituri ale anilor ’80. Durata DISCOTECA ’80 CLUJ, ediția 2022, va fi de aproximativ cinci ore.

Despre artiști

SARAGOSSA BAND

Saragossa Band a devenit cunoscută în anul 1978, odată cu lansarea piesei ”Big Bamboo“. Au urmat apoi melodii precum ”Rasta Man“ şi ”Zabadak“ care au ocupat în scurt timp prima poziţie în topurile muzicale din Germania. Următoarele piese, ”Red Ginger“ şi ”Aiko Aiko“ au deţinut şi ele poziţii fruntaşe în topuri, însă hitul pentru care trupa este îndrăgită şi astăzi este ”Agadou“.

 

LIAN ROSS

Lian Ross este o cântăreață și compozitoare europeană Hi-NRG/Eurodisco, cunoscută pentru hiturile sale celebre „Say You’ll Never”, „Fantasy”, „Scratch My Name” și „It’s Up To You”, hituri care i-au garantat un succes mondial și recunoaștere internațională până astăzi.

 

IVANA SPAGNA

Ivana Spagna, cunoscută și sub numele de Spagna, este o cântăreață și compozitoare de origine italiană. Primul ei single solo a fost ”Easy Lady”, single cu care a înregistrat un succes imens în toată Europa. Apoi a urmat „Dance, Dance, Dance” în 1987 și ”Call Me”, care a avut, de asemenea, parte de un succes uriaș.

 

AFRIC SIMONE

Afric Simone este un vocalist, muzician, artist de performanță, multi-instrumentist, dansator și animator mozambican. Acesta a intrat în topurile europene cu primul său hit, ”Ramaya”, în 1975, care a fost urmat de o altă melodie foarte populară în toată Europa, ”Hafanana”, lansată tot în același an.

 

KAOMA

Kaoma este o trupă francezo-braziliană înființată în anul 1988. Formația a cunoscut succesul un an mai târziu, 1989, cu celebrul cover ”Lambada” care s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume, dar mai ales în Europa unde a ajuns pe locul 4 în UK Singles Charts.

 

See Also

MAURO

Mauro este un cântăreț italian cunoscut pentru melodiile lui în stilul italo-disco. În a doua jumătate a anilor ‘80 a lansat mai multe melodii de succes care sunt ascultate și acum – ”Lady Africa”, ”Ole Ole” și, bineînțeles, hitul său principal – ”Buona Sera Ciao Ciao” (1987). Acestea au răsunat în toate discotecile anilor ‘80  din Europa și URSS.

 

FRANCESCO NAPOLI

Solistul italian Francesco Napoli a devenit faimos prin lansarea melodie ”Balla Balla”, cel mai mare hit al său, care s-a vândut în peste 12 milioane de copii în 44 de țări. Piesa a ajuns în top 5 American Billboard Charts. Apoi și-a continuat cariera cu alte hituri de Top Ten, ca: ”Lady Fantasy”, ”Marina Marina” cu foarte mare succes, mai ales în Spania, Italia, Franța, Austria, Suedia, România, Norvegia, Finlanda, Cehia și Ungaria.

 

DISCOTECA ‘80 CLUJ

DISCOTECA ’80 CLUJ se va afla la a cincea ediție. În septembrie 2021, la a parta ediție a evenimentului, mii de oameni veniți din întreaga țară și din străinătate au dansat și s-au simțit extraordinar la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de BONEY M, The Show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID și ERUPTION. În septembrie 2019, la a treia ediție, spectatorii s-au distrat la concertele Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În 2018, într-o Polivalenta de asemenea plină-ochi, au cântat spre încântarea publicului Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox, iar în 2017, la prima ediție, iubitorii muzicii anilor ‘80 au fost fascinați de concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe website-ul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top