Now Reading
NAVI lansează videoclipul “Lista de dorințe”

NAVI lansează videoclipul “Lista de dorințe”

În cea mai frumoasă vară, NAVI își prezintă noul single, “Lista de dorințe”, însoțit de un videoclip în regia lui Marian Nica.

“Lista de dorințe” este piesa care anunță viitorul EP al lui NAVI, primul în limba română – și este un cântec pop-rock atipic, definit de joacă, pasiune, așteptări și contradicții – “un love story cu paradoxuri”, după cum spune NAVI.

Piesa asta e cumva despre așteptările pe care ți le faci de la cineva care nu îți dă suficientă atenție într-o relație sau care e departe, despre o listă de dorințe imaginară cu toate lucrurile pe care ai vrea să le faci sau să le spui persoanei respective – doar că nu prea ai ocazia.

E despre momentul în care te saturi de așteptat și ai vrea să uiți, să mergi mai departe, să-ți amintești doar lucrurile frumoase – și să fii sigur/ă că cealaltă persoană nu te uită, oricât și-ar dori. Dar cumva, pe <Lista de dorințe> ar fi și ca povestea să nu se termine încă”, povestește NAVI.

 

Linia melodică și versurile au fost compuse în întregime de artistă, iar producția a fost realizată de către Andrei Grigore și Marian Nica la Demisec Records. Magia a fost completată de tobele imprimate de Adi Tetrade, iar mixul și masterul au fost realizate de către Marian Nica, care a semnat și regia videoclipului.

Cât despre clip, pe “Lista de dorințe” a lui NAVI era de mult să filmeze într-o cabană A-Frame de poveste, în pădure. Acest single i-a dat ocazia să-și plaseze muzica în cadrul idilic de la Porumbacu Treehouse, unde estetica de “cabană & carouri”, mult lemn, romantism, vinyl-uri, nostalgie și libertate completează perfect povestea videoclipului.

See Also

Despre NAVI

NAVI este cântăreață și compozitor și și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa “Picture Perfect”. În 2017 apare albumul ei de debut, “Songbird”, sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica.
În postura de compozitor-textier s-a remarcat prin colaborările cu Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Foișorul de Foc, RxA, Aurelian Temișan (Mamaia 2012), Roxana Nemeș, Elena Turcu și mulți alții.

Din 2019, NAVI are propriul studio în București, Demisec Records, unde compune atât pentru proiectele ei, cât și pentru alți artiști.

NAVI pe Social Media

www.youtube.com/navisongs
www.instagram.com/navisongs
www.facebook.com/navisongs

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top