Now Reading
We Love Music Festival anunță 4 noi artiști în line-up: Anda Adam, Bibi, YNY Sebi, Antonio Pican!

We Love Music Festival anunță 4 noi artiști în line-up: Anda Adam, Bibi, YNY Sebi, Antonio Pican!

We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea, anunță 4 nume noi care se adaugă listei de peste 30 de artiști ce vor urca pe scena festivalului. Anda Adam, Bibi, YNY Sebi, Antonio Pican vor încălzi atmosfera de pe platoul Fețeni, între 18 și 21 august.

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Cu o carieră longevivă, artista s-a lansat în industria muzicală în anii ’90 și de atunci a fost o prezență constantă pe radio și TV. De-a lungul anilor a încântat publicul cu o mulțime de hituri precum „Selecta”, „Ce ți-aș face”, „Sufletul meu” și multe altele.

Bibi, pe numele său real Bianca Lixandru, a ajuns celebră în mediul online de la o vârstă fragedă. Cariera ei a luat avânt de-a lungul anilor, artista cochetând cu actoria și fiind cunoscută datorită rolului din serialul “Profu’” de la PRO TV. Pe plan muzical a cunoscut succesul odată cu lansarea piesei „Ciocolata” iar recent a lansat alături de Nick NND „Vino înapoi”, un remake al celebrei piese „Vino la mine”.

Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului, cu o comunitate de peste 1 milion de fani. Tânărul a cucerit publicul cu piese precum „Macarena” sau „Toate fostele”, lansată împreună cu Bibi.

YNY Sebi este un artist care face furori în mediul online. Trapper-ul  şi-a făcut debutul în industria muzicală cu melodia ”TOP”, lansată în 2019 iar de-a lungul anilor a avut o mulțime de video-uri în trending pe platformele de streaming.

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB, Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alții vor face un show de top pe scena festivalului.

 

Festivalul se desfășoară în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

 

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

See Also

We Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!

 

Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici.

Urmărește We Love Music Festival în Social Media:

https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top