Now Reading
Minelli revine cu o colaborare surpriză pentru noul single – Deep Sea

Minelli revine cu o colaborare surpriză pentru noul single – Deep Sea

Minelli, artistul fenomen al momentului, colaborează pentru prima dată cu unul dintre cei mai cunoscuți DJi internaționali ai momentului, R3HAB pentru noul single – Deep Sea. Fiind o colaborare atât de specială, și momentul în care s-a făcut publică colaborarea dintre cei doi a fost unul special. În prima seară a festivalului ce a dat drumul distracției pentru vara aceasta, la finalului set-ului pe care l-a avut R3HAB pe Mainstage la SAGA, Minelli s-a alăturat cu un performance live al noului single, în fața a peste 20.000 de oameni.

Sunt fan Minelli de ceva timp și am fost foarte fericit pentru succesul de care s-a bucurat Rampampam încă de la lansare. Este unul dintre cei mai talentați artiști din Europa de Est și a fost super tare timpul în care am lucrat împreună pentru Deep Sea, cât și momentul nostru de pe scenă de la SAGA. Vocea lui Minelli are o voce extrem de captivantă, fapt ce mi-a făcut munca mult mai ușoară. Abia aștept să adaug piesa în set-ul meu pentru a fi auzită peste tot în lume.” ne spune R3HAB.
Piesa a fost scrisă și compusă de către Minelli, Fridolin Walcher (Freedo) și R3HAB, în timp ce de producție s-a ocupat R3HAB alături de Fridolin Walcher (Freedo). O bună parte din momentul performance-lui celor doi artiști urmează să se regăsească și în videoclipul oficial ce a fost regizat de către Robert Ionicioiu, alături de David Mogan, de producția video ocupându-se Loops Production.
Mi-a venit ideea piesei în minte în timp ce așteptam un zbor spre Londra și am iubit-o încă de la început. Eu și R3HAB am fost în contact de ceva timp așa că i-am trimis piesa să o asculte, i-a plăcut și a vrut să colaborăm. Sunt super încântată de faptul că am putut să lucrez în sfârșit alături de el și o să vedeți că o să se simtă energia lui în producția piesei. Am vorbit și ne-am decis să anunțăm oficial colaborarea printr-un performance live la SAGA, iar reacția publicului a fost minunată! Sunt super încântată pentru această colaborare și abia aștept să ajungă la voi, prin toată lumea!ne spune Minelli.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top