Now Reading
Ronela Hajati cântă despre nopțile fierbinți de vară cu primul single lansat în limba italiană, “Caramel”

Ronela Hajati cântă despre nopțile fierbinți de vară cu primul single lansat în limba italiană, “Caramel”

După un  succes fulminant înregistrat la Eurovision 2022, Ronela Hajati cucerește Italia cu „Caramel”, o melodie de vară cu ritm latin.

Cunoscută deja în Albania, țara sa de origine, artista ajunge în Italia cu Gotham Dischi și Influendo Production, două case de discuri cu o viziune aprofundată pentru noile talente.

Întotdeauna am simțit nevoia să cânt în italiană, o limbă pe care o cunosc încă de când eram copil, am iubit televiziunea italiană încă din primii ani ai vieții mele”spune Ronela.

Piesa, scrisă de artistă, împreună cu Andrea Papazzoni și Mario Meli, și produsă de Itsmemario cu ajutorul lui Marko Polo (fostul producător al artistei pentru multe dintre lansările sale) trasează o linie clară între trecutul și viitorul artistic al Ronelei, un nou limbaj și sunete noi pentru un nou public.

Piesa a fost prezentată exclusiv la Gay Pride de la Roma pe 11 iunie și va însoți artista pe tot parcursul verii.

„Caramel” ne vorbește despre o noapte de vară pe care am trăit-o cu toții, printre priviri complice și evadări amoroase.

See Also

După experiența de la Eurovision m-am simțit bine primită de această țară care mi-a dat deja atâtea emoții, a fost aproape necesar să cânt prima melodie în italiană, așa cum a fost să o scriu” conchide Ronela.

M-am îndrăgostit de Ronela imediat ce am cunoscut-o, viscerală, sinceră, genială, cu o voce pe care cu greu o vom uita în această vară care începe” – Andrea Papazzoni

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top