Acum citește
Top 6 branduri pe care ar trebui sa le ai in garderoba ta

Top 6 branduri pe care ar trebui sa le ai in garderoba ta

De la farmecul brandului Loewe pana la spiritul rebel, rock’n’roll Celine, iata 6 branduri pe care le poti cumpara online si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta.

Din fericire, perioada in care produsele de lux puteau fi cumparate doar in unele dintre cele mai prestigioase buticuri pariziere, a trecut. Astazi, avem acces la majoritatea brandurilor printr-un simplu clic si pot fi cumparate online cu usurinta.

Celine

Este brandul unde stilul clasic frantuzesc se intalneste cu spiritul rock’n’roll rebel. Celine este, fara doar si poate, unul dintre cele mai legendare branduri de lux din lume.

Isabel Marant

Sinonim cu relax, cool parizian, in fiecare sezon te poti baza pe Isabel Marant.

Fiecare colectie ofera o editie capsula de piese vestimentare pe care le poti purta in fiecare zi. Imprimeu boem, volan romantic sau putin rock’n’roll. Ai de unde sa alegi.

No44

Un brand inspirat de femeile care depasesc tendintele, dinamice, puternice, dar feminine, prin purtarea unui obiect vestimentar atemporal: jeans-ul. #00 este cea mai personala colectie a brandului si este despre metamorfoza, libertate, inspiratie si incalcarea regulilor.

Jacquemus

Desi brandul a fost infiintat in 2009, Simon Porte a reusit sa capteze atentia abia in ultimii ani. Estetica brandului este intre sexy si concepte inovatoare. Culori, forme, decupaje si siluete, fac din produsele Jacquemus un must-have in garderoba.

Vezi și

Chloé

Una dintre cele mai de succes branduri din Franta. De la volane romatice pana la franjuri, inspiratie din anii ’60 si ’70 cu un fir constant de feminitate, Gabriela Hearst a reusit sa pastreste estetica brandului, impecabil!

Loewe

Sub conducerea creativa a lui Jonathan W. Anderson, colectiile actuale ale brandului spaniol sunt partenerul perfect pentru o vara cool.  Imprimeuri, logo monograma, forme retro si o paleta de culori in nunatele curcubeului.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus