Now Reading
3 MOTIVE CU…TUDOR IONESCU (FLY PROJECT) : “Cu toții avem nevoie de relaxare, de speranță și de bucurie.”

3 MOTIVE CU…TUDOR IONESCU (FLY PROJECT) : “Cu toții avem nevoie de relaxare, de speranță și de bucurie.”

Când spui Tudor Ionescu, spui energie maximă, succes internațional, mood permanent de party incendiar și un mare iubitor de oameni și de familie. Fly Project sunt, pe bună dreptate, una dintre cele mai bine cotate și longevive trupe dance din România. Nu cred să existe om care să nu fi ascultat măcar o dată , fie în țară, fie la radiourile sau la concertele din toată lumea, hituri precum Raisa, Get wet, Mandala sau, cel mai nou single al trupei, Bipolar.

Ne-am reîntâlnit cu Tudor la Dimansions Music Festival, în Brașov și ne-a bucurat maxim o întâlnire onestă cu un om mișto. Atât de mult încât l-am provocat, evident, la un nou interviu interactiv din seria 3 MOTIVE, concept implementat de Daily Magazine pe piața media din România.

Enjoy!

 

3 dintre cele mai memorabile amintiri avute cu Fly Project

Primul concert important, pe care l-am avut la Brașov, în Piața Sfatului, pe un 14 februarie, care a și rămas ziua Fly Project. Apoi toate concertele din România sau cele internaționale, de pe stadioane și arene cu zeci de mii de oameni sunt și ele memorabile. Dar asta nu înseamnă că orice concert nu este memorabil în felul lui, indiferent câte persoane sunt prezente sau unde are loc. Exemplul cel mai bun, care îmi vine în minte în momentul ăsta, e un concert privat de Revelion, undeva într-un oraș important din Asia, unde am cântat pentru șase mese. 

 

3 elemente ce descriu universul Fly Project în prezent

Publicul, show-urile / petrecerile și muzica Fly Project.

 

3 lucruri ce te inspiră din cotidian

Poveștile de viață, ale mele sau ale celor din jurul meu, vibe-ul de moment și bucuria.

 

3 motive pentru care nu am renunțat/ nu voi renunţa la muzică

Nu există 3 motive, există un milion de motive pentru care nu aș renunța niciodată la muzică. Asta știu să fac foarte bine și, mai mult decât orice, face parte din mine.

 

 

3 moduri în care percepi evoluția industriei muzicale de la lansarea voastră până în prezent

Există o evoluție evidentă a industriei muzicale din România din 2005 până azi. Câțiva artiști au văzut pe pielea lor și evoluția industriei muzicale internaționale, mă bucur că fac parte si eu dintre ei, iar astăzi industria muzicală românească a ajuns la un nivel în care este foarte aproape de adevărata industrie muzicală despre care toată lumea vorbește.

 

3 motive pentru care retro era bine

Pentru fiecare, retro înseamnă altceva. Pentru mine, retro înseamnă amintiri, emoții și, din punctul ăsta de vedere, retro e bine.

 

3 hituri Fly Project ce personal îți place să le cânți la fiecare concert (argumentat)

Nu pot să aleg 3 piese Fly Project pe care îmi place să le cânt la concerte, toate piesele mele îmi plac, altfel nu le făceam și nu erau parte din repertoriul Fly Project. Cum nu alegi între copiii tăi, așa nici între piese nu poți să ai preferințe, toate se leagă de ceva, au avut rezultate, au dăruit și dăruiesc bucurie și emoție. 

 

3 tratamente pentru un bipolar incurabil

Dacă ne referim la boala în sine, care este una foarte dificilă, nu pot să dau eu tratamente, ci un doctor. Dacă ne referim la piesa “Bipolar”, aș spune că toți avem nevoie de timp pentru noi, pentru a vedea mai des cum ne simțim, ce nevoi avem, a fi sinceri cu noi, pe scurt avem nevoie de relaxare, de speranță, de bucurie.

 

See Also

3 diferențe principale între Raisa din 2005 și Raisa din 2022

Cred că sunt mai multe diferențe dintre Raisa din 2005 și Raisa 2022, dacă privim tehnic ambele piese, însă au mai multe puncte comune, dintre care unul – cel mai important – este BUCURIA pe care o provoacă. 

 

 

3 lucruri care mă încarcă pozitiv de fiecare dată

Ilinca, Ana, acasă.

 

13 moduri în care privesc viitorul meu

Realist, critic si analitic

 

3 mesaje – pentru Tudor din trecut, prezent, viitor

Pentru Tudor din trecut nu există niciun mesaj, trebuie să treacă prin toate pentru a ajunge aici unde este. Pentru Tudor din prezent – ghinion, vacanța  AIA se mai amână puțin, acum ai treabă :)))

Pentru Tudor din viitor, Felicitări!

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top