Now Reading
GALA HOP – MUSICAL ÎN 3 MOTIVE | MARIA GROSU : “Cuvintele cheie pentru un artist sunt răbdare, încredere și determinare.”

GALA HOP – MUSICAL ÎN 3 MOTIVE | MARIA GROSU : “Cuvintele cheie pentru un artist sunt răbdare, încredere și determinare.”

Actorul de Musical este pe bună dreptate numit Artistul complet. Asta pentru că trebuie să dispună de voce, actorie, show, prezență scenică, charismă. Personal cred că este next level în ceea ce înseamnă artă. Și trebuie să fii realmente înzestrat artistic pentru a te ridica la standardele calitative impuse.

Anul acesta Gala Hop a trecut la nivelul următor prin propunerea conceptului derulării de forțe artistice. Musical. Și, evident, prin amfitrionul celei de-a 25-a ediții ce va avea loc la Alba Iulia. Răzvan Mazilu.

Azi o cunoaștem pe Maria Grosu, obișnuită a concursurilor cu tematică de musical și finalistă la secțiunea Individual a Galei Hop. Maria Grosu este singer și songwriter pentru Last Funeral Blues Band și Steelborn, dar și trainer la Dream & Act. Cu zâmbetul pe buze și soare în suflet, dăruită scenei, așa o descoperim azi pe Maria.

 

See Also

3 moduri în care privesc strict realist actorul/artistul  în contemporan
E un clișeu, dar e adevărat: nu este deloc ușor să reușești în lumea artistică, să poți să faci asta full-time și să fii împlinit atât emoțional, cât și financiar. Avem cu toții același ideal, în linii mari: vrem să jucăm în spectacole care ne plac, care ne ajută să creștem, să evoluăm și vrem să ne întreținem din asta. Sigur, nu există o rețetă secretă sau dacă e, nu am descoperit-o încă, dar cuvintele cheie sunt: răbdare, încredere și determinare.
3 motive pentru care…Musical 
Îmi este clar, locul meu este pe scenă. De mai bine de zece ani am tot avut concerte pe scene mai mici sau mai mari, atât în România, cât și în afară. Muzica a adus, de fapt, teatrul în viața mea. Musicalul le conține pe amândouă, iar adevărata provocare stă în abilitatea de a le îmbina pe ambele într-un mod cât mai firesc și mai natural, pentru că cele două nu funcționează în paralel, ci dimpotrivă, împreună, simultan. Așadar, cele trei motive pentru care…Musical: iubirea față de muzică, teatru și scenă.
3 motto-uri ce cred că ar defini artistul complet, de musical 
A wise girl knows her limits, a smart girl knows that she has none. (Marilyn Monroe)
The things we truly love stay with us always, locked in our hearts as long as life remains. (Josephine Baker)
The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls. (Pablo Picasso)
3 așteptări personale de la Gala Hop
Sunt mai mult decât onorată să fac parte din Gala Hop 2022, o Gală atât de specială, ediția a 25-a, cu o temă absolut fabuloasă! Consider că cel mai mare premiu, al tuturor participanților, va fi însăși această experiență.
3 motive pentru care prefer să lucrez individual/în grup legat de secțiunile Hop
M-aș fi bucurat să particip și la secțiunea grup, pentru că îmi place să lucrez în echipă și simt că am ceva de învățat de la fiecare partener de scenă. Experiența lucrului individual m-a făcut să înțeleg multe despre modul în care funcționez ca actriță, m-a responsabilizat în ceea ce privește felul în care am luat decizii și le-am dus până la capăt.
3 roluri în care mă văd pe viitor jucând musical în România sau în străinătate 
Roxie Hart (Chicago), Katherine Howard (Six) și de ce nu – Beetlejuice (Beetlejuice)! 🙂
3 cuvinte ce mă descriu pe scenă și în culise 
Maria Grosu de pe scenă nu este una și aceeași persoană cu cea din afara ei. Ori poate nu-mi dau voie să fiu magică și în viața de zi cu zi. În orice caz, este un fenomen pe cât de straniu, pe atât de magic și frumos deopotrivă. Ca să aleg fix trei cuvinte: straniu, magic, dedublare. 
3 mulțumiri pe care le-aș adresa dacă aș câștiga Gala
Cele trei mari mulțumiri are merge către: în primul rând, către mine, bravo fetiță! În al doilea rând, vocal coach-ului meu personal, de la care am învățat un lucru foarte important: în calea succesului nostru nu stă nimeni altcineva în afară de noi înșine, totul depinde numai și numai de noi. Iar nu în ultimul rând, prietenilor mei apropiați, cărora le mulțumesc din suflet pentru tot suportul moral, emoțional și psihic. Le mulțumesc că mă susțin și mă iubesc necondiționat.
3 mesaje pentru mine cea din trecut/prezent/viitor
Măriuc mic, capul sus, că te faci și ajungi mare. 🙂
Ești cea mai bună versiune a ta acum, astăzi, și evoluezi pe zi ce trece.
Ți-am spus eu că te faci și ajungi mare! 🙂

 

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top