Now Reading
Irina Rimes le face fanilor un cadou de ziua ei – Acasă

Irina Rimes le face fanilor un cadou de ziua ei – Acasă

Irina Rimes își sărbătorește ziua de naștere cu gândul „Acasă”. Albumul se dovedește a fi un punct definitoriu în cariera aristei, motiv pentru care Irina a lansat o noua versiune a piesei ce poartă titlul albumului. Noua variantă a melodiei e încărcată cu emoții ce îți vor aduce aminte de ceea ce înseamnă acasă cu adevărat pentru tine. „Acasă Radio Edit” prezintă piesa într-o versiune mai scurtă, dar mai sensibilă, plină de armonii între nostalgie și dor. Poate îți e dor de poveștile citite înainte de culcare sau de mâncarea gătită de bunica atunci când veneai de la școală. În orice caz, piesa îți va aduce aminte despre cum era să fii copil și de ce ne întoarcem mereu acasă.

Piesa face parte din albumul „Acasă”, al treilea album lansat al Irinei Rimes și a fost scrisă de către artistă, alături de Alex Cotoi, Andrei Comaroni, Cristi Comaroni, Mihai Cernea, Leonard-George Croitoru, Radu Ioan Tacă și Costin Bodea, care au și produs melodia.

“Îmi place să cred că pentru noi toți, acasă e mai mult decât un loc. E un sentiment sau o persoană ce îți aduce căldură în suflet, e acolo unde nu trebuie să te ascunzi pentru că te simți în siguranță. De ziua mea, sunt mereu alături de familie, iar pentru mine asta înseamnă muzică și oameni dragi. Piesa „Acasă” mă face să mă simt iarăși copil și sper ca toți cei ce o ascultă să simtă căldura și dorul de a fi acasă, măcar timp de 3 minute. Am primit multe povești emoționante de la fani și mă face fericită că ne bucurăm împreună de melodie.”, a declarat Irina Rimes.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top