Now Reading
Lidia Buble și artista dominicană Mabel Yeah lansează piesa „Por Amor”

Lidia Buble și artista dominicană Mabel Yeah lansează piesa „Por Amor”

Cu o comunitate de peste 2 milioane de fani care o urmăresc pe platformele de socializare, Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale, care au generat peste 900 de milioane de vizualizări doar pe YouTube.
Artista începe noul sezon cu a treia melodie internațională, după debutul piesei spaniole „Margarita” și hitul „La Luna”, care a făcut peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube și 3 milioane de stream-uri pe Spotify. Cel mai recent single al ei, „Por Amor”, este despre dragoste, cu versuri în limbile engleză și spaniolă, cu un sunet proaspăt, exotic. Mai mult, „Por Amor” este o colaborare cu artista dominicană Mabel Yeah și este scris de Felix Popescu (Felix Noa) împreună cu Harvis Cuni Padron (Trump Beats), Mabel Yeah și Alin Onoiu (SMAX).
Chiar dacă plec în aventura vieții mele, la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, asta nu înseamnă că uit de voi, oamenii mei dragi de acasă. Așa că, vreau să vă las, până mă întorc, ceva frumos ca amintire, și pentru a nu-mi simți lipsa, prea mult, piesa ‘Por Amor’. Mi-am dorit ca efervescența și nebunia noului single să fie alături de artista internațională Mabel Yeah, alături de care, cred că, suntem un mix de latinas verdaderas, iar piesa nu face decât să întărească această conexiune a noastră muzicală.”, a declarat Lidia Buble imediat dupa filmarea clipului, înainte de a pleca în cadrul show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici'”, de la Pro Tv.
Recent, artista a acceptat una dintre cele mai mari provocări, odată cu participarea sa în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat în toamna aceasta pe PRO TV.
Lidia Buble și-a lansat prima piesă când avea doar 21 de ani. După „Kamelia”, care a generat peste 92 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de „Noi simtim la fel”, alături de Adi Sina,  devenind astfel unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale pe care le-a lansat vreodată. Hituri precum „Le-am spus si fetelor”, „Mi-e bine”, „Sub apa”, „Cămașa”, „Lacatul și femeia” și „Cu ochii ăia verzi”. De ziua internațională a femeii, Lidia Buble a surprins publicul cu un nou look și o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, ce poartă numele de “Draga mea”. Acestea sunt doar o parte din melodiile ei cele mai iubite, care au adunat peste 900 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Mabel Yeah este una dintre cele mai cool și mai fresh artiste de pe scena muzicală venezueleană și a fost întotdeauna pasionată de muzică. Artista a colaborat cu Omar Koonze la „Vivo Mi Camino”, apoi a urmat piese precum „Imaginadome”, „No Volveras”, „Dame un Beso” și „Complicado”. Mabel Yeah a lansat single-ul „Oscuridad” împreună cu Annybell și Dani Barranco, urmat de „Trabajo”, primul single lansat alături de label-ul Cat Music Latin.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top