Acum citește
3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRĂILA | FLORINA GĂZDARU : ” Pentru spectacolul prezentat la Brăila, Căsătoria, bucuria de a fi împreună este cea mai importantă!”

3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRĂILA | FLORINA GĂZDARU : ” Pentru spectacolul prezentat la Brăila, Căsătoria, bucuria de a fi împreună este cea mai importantă!”

Teatrul Municipal Bacovia din Bacău va delecta publicul brăilean însetat de cultură, teatru, dar și de o comedie bună și actuală în atemporal marți, 20 septembrie, în Sala Mare a Teatrului Maria Filotti, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative.

Spectacolul „Căsătoria”, regizat de Slava Sambriş este, aşa cum ni se spune  încă de la început,  o poveste reală, total neverosimilă, dar actuală. Biletele pot fi achiziționate de aici sau de la casieria teatrului.

Stăm de vorbă azi, în cadrul interviurilor dedicate an de an de Daily Magazine acestui important eveniment teatral din peisajul românesc, cu Florina Găzdaru, actrița care joacă pe scena teatrului băcăuan de peste 30 de ani și care de abia așteaptă să își întâlnească publicul brăilean.

3 elemente definitorii pentru spectacolul participant în acest an în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru şi Arte Performative de la Brăila

 – o satiră socială asupra vieții
   -o poveste reală, total neverosimilă,  dar actuală 
  -o producție cu o echipă complexă, care transpune un text clasic într-o  viziune modernă

3 momente importante de care m-am/ne-am bucurat în culisele repetiţiilor pentru acest spectacol

Nu știu dacă  au fost trei sau mai multe
Ne-am bucurat că am putut fi iar împreună,  că am putut lucra cu Slava și echipa lui și ca am putut termina proiectul în condiții optime, având în vedere faptul ca în timpul repetițiilor  o parte din echipă am avut Covid și am întrerupt lucrul.
Bucuria de a fi împreună a fost cea mai importantă!

 

3 motive pentru care eu, ca spectator, aş cumpăra bilet la acest spectacol

Un spectacol relaxant( pentru public), umorul rusesc, pofta de joc, ” sfatul babelor”(dacă  veniți să  vedeți spectacolul  o să vă dați seama despre ce vorbesc).

 

3 moduri în care privesc industria teatrală din prezent

În teatrul românesc  avem parte de multă diversitate, o luptă continuă cu cei care ne susțin financiar, dar și cu legislația care nu ne face munca mai ușoară  și care, parcă, a distrus și solidaritatea dintre noi.

 

Foto din spectacolul Căsătoria – Teatrul Municipal George Bacovia Bacău

 

3 lucruri ce aduce cu sine un festival teatral în contemporan

Un festival e important în orice oraș!. Rupe monotonia !😊 Pentru noi ,întâlnirea cu publicul este specială oriunde în țară!  Cei din Brăila se întâlnesc  cu noi interpreți și realizatori. Au șansa de a vedea  o diversitate de spectacole într-o perioadă scurtă de timp și de a pleca, poate, acasă cu un bagaj de gânduri,trăiri și sentimente.

Vezi și

 

3 motive pentru care la Brăila e mişto

Pentru mine Brăila  are un loc special în viața mea.  Amintiri, oameni, trăiri..

 

3 aşteptări de la mine, de la public şi de la colegii mei pe parcursul Festivalului de Teatru de la Brăila

Sper sa fie o întâlnire  plăcută cu publicul brăilean,  să vedem sala plină  și să vă oferim un spectacol plin de energie.

 

3 obiective de atins o dată cu începerea noii stagiuni post festival

Îmi doresc să joc, să mă joc, să mă bucur de fiecare întâlnire cu publicul și de noi proiecte atât cât voi fi sănătoasă.
Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus