Now Reading
Fermecătorul Nick Casciaro invită publicul ploieştean la o seară magică în armonii de neuitat

Fermecătorul Nick Casciaro invită publicul ploieştean la o seară magică în armonii de neuitat

După ce a cucerit publicul din România cu vocea, charisma şi personalitatea sa redutabilă, creându-şi mulţi fani şi multe simpatii o dată cu participarea şi câştigarea celui mai cunoscut show TV de talente din întreaga lume, X Factor, ediţia 2021, Nick Casciaro, artistul multivalent originar din Italia revine în România! Nick va oferi tuturor admiratorilor săi o seară magică de muzică şi emoţie, în armonii de neuitat, vineri, 23 septembrie, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti – sala Ion Baciu,  cu începere de la ora 19.30. Piese de dragoste, de vibraţie pozitivă, dar şi de antren, vor intra în repertoriul concertului susţinut de Nick Casciaro, acompaniat maiestuos la pian de directorul artistic al evenimentului, Danilo Riccardi, celebrul dirijor din Italia, care şi-a creat renumele la celebrul Festival San Remo. Invitat special al evenimentului – Gabriel Cotabiță.

“Mă bucur să revin în România, ţara care m-a primit cu braţele deschise şi multă căldură încă de la începutul poveştii mele pe aceste meleaguri, concursul X Factor. Aici am întâlnit doar oameni autentici, amabili şi prietenoşi. Şi mă bucur să le pot oferi acum în dar, la Ploieşti, acest concert magic, în semn de preţuire pentru toată dragostea şi susţinerea pe care mi-a oferit-o publicul român până acum. Vă aştept cu emoţie şi dedicare la Filarmonică, pentru o seară de neuitat!” – a declarat Nick Casciaro.

“România este ţara cu un public generos, onest şi inteligent. Ne bucurăm să creăm împreună acest eveniment, A night with Nick,  care, cu siguranţă, vă va lăsa cu un zâmbet larg pe buze după o seară de artă pură.’, a adăugat Danilo Riccardi.

Biletele fizice, pentru acces în sală pot fi achiziţionate de pe site-ul Filarmonicii din Ploieşti, www.filarmonicaploiesti.ro, site-ul entertix.ro, sau de la casa de bilete a Filarmonicii –  Str. Anton Pann nr. 5. Biletele virtuale, pentru transmisia live online se pot achiziţiona de pe virtualconcerthall.ro. Acces general: 100 lei, bilete meet & greet 160 lei, bilete virtuale 30 lei.

See Also

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Ploieşti, Filarmonica Ploieşti, Virtual Concert Hall, în parteneriat cu Diva’s Music Production Italia.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top