Now Reading
Irina Rimes lansează primul single în limba franceză, alături de iubitul său, David Goldcher

Irina Rimes lansează primul single în limba franceză, alături de iubitul său, David Goldcher

Irina Rimes a lansat piesa mult așteptată în limba franceză. „Laisse tomber les filles”,  așa se numește noua melodie, care e însoțită și de un clip, unde apare și iubitul artistei, David Goldcher. Videoclipul a fost filmat de Bogdan Păun, montajul NGM Creative. 

Primul  single în franceză”, a menționat artista, pe Facebook.

La câteva ore de la lansare melodia a adunat mii de vizualizări și sute de reacții pozitive din partea fanilor.

 

See Also

În perioada pandemiei, cântăreața a petrecut o lună și jumătate în Franța, acolo unde lucra la următoarele sale lansări. În cadrul acestei călătorii, aceasta l-a întâlnit pe actualul său iubit. Într-un interviu mai vechi, Irina Rimes susținea că David Goldcher părea „pierdut în spațiu’, așa cum era și ea. Tânărul de origine franceză are 30 de ani și activează în domeniul muzical. Aceasta a apărut și ca interpret în mai multe videoclipuri. Irina Rimes susținea că este important să împărtășească cu partenerul ei pasiunea pentru muzică.

În urmă cu câteva luni, cântăreața originară din Republica Moldova a declarat, pe rețelele de socializare, că s-a mutat cu iubitul ei în Franța. Aceasta a susținut că au găsit imobilul mult visat, în care vor locui cu chirie. La scurt timp după ziua ei de naștere, vedeta a anunțat însă că s-au mutat în casă nouă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top