Now Reading
Minelli lansează un nou single – Confused

Minelli lansează un nou single – Confused

După o vară plină de concerte, dar și o colaborare cu R3HAB, unul din cei mai mari DJ din lume, Minelli lansează “Confused”. O piesă ce a fost creată în Suedia, în una dintre numeroasele sesiuni internaționale pe care artista le-a susținut pe parcursul acestui an, “Confused” este al treilea single lansat de Minelli în 2022.

“Am scris <<Confused>> în timpul unei sesiuni din Suedia cu 2 oameni minunați și am încercat să capturăm acel sentiment pe care toți îl experimentăm măcar o dată în viață când persoana pe care o iubim ne face confuzi și nu știm cum ar trebui să procedăm și ce decizie să luăm, dacă ar trebui să rămânem în relația respectivă sau să plecăm.”, a declarat Minelli.

Piesa a fost scrisă și compusă de Minelli alături de Oliver Landin și Hanna Lilliecreutz, iar de producție s-a ocupat Oliver Landin.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei – Rampampam & Nothing Hurts – au dominat topurile din toată lumea, adunând peste 160 de milioane de streams & 200 de milioane de views doar în ultimul an. Mai mult de atât, Rampampam s-a clasat pe locul #4 în topul Global Shazam. „Deep Sea”, cel mai recent single lansat de artisă alături de R3HAB, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți DJi ai lumii, s-a bucurat de susținerea celor mai mari radiouri din România, piesa reușind să intre în scurt timp în Top 100 Radio Airplay România. De asemenea, piesa se afla in Top 10 Radio Airplay in Lituania, Cehia, Croația și Bulgaria.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top