Now Reading
Povestea Zarazei – inconfundabilul musical în regia lui Răzvan Mazilu continuă la Teatrul Toma Caragiu Ploiești (interviuri video & galerie foto)

Povestea Zarazei – inconfundabilul musical în regia lui Răzvan Mazilu continuă la Teatrul Toma Caragiu Ploiești (interviuri video & galerie foto)

S-a spus de mult despre Musical că este spectacolul complet. Zaraza este genul de spectacol niciodată suficient de văzut o singură dată și al cărui farmec te urmărește plăcut o dată revenit din reveria artistică. Spectacolul, în regia Maestrului Răzvan Mazilu, a avut premiera în 2018, la Teatrul Toma Caragiu Ploiești, dar, chiar și după 4 ani, parfumul nuanțelor bulevardiere este inconfundabil și mereu fresh. Mereu altul.

Dincolo de capăt am văzut o lume” – este una dintre replicile din spectacol. Dincolo de orice condiție a stării artistice sau umane, Răzvan Mazilu are propria lume. O lume fascinantă a adevărului iubirii transformatoare, a istoriei modelatoare, a umanității. O lume unică. Pentru că modul în care Mazilu crează spectacol în adevăratul sens calitativ al cuvântului și în care reliefează tot ce e mai bun din toți oamenii cu care lucrează pare magic. Însă, fiecare poveste are propria ei taină.

Echipa Teatrului Toma Caragiu, în opinie personală, este, actualmente, una dintre cele mai bine închegate și evoluționiste echipe teatrale din țară.

Zaraza vorbește despre România de odinioară, oamenii care au creat legendă- Cristian Gavrilă,  Maria Tănase, Constantin Tănase, Zavaidoc, Terente și, evident, Zaraza, fiind doar câteva dintre numele proeminente în cadrul spectacolului. Zaraza vorbește despre iubire, competiție, politic, social, crez artistic – paliere atemporale și aspațiale.

M-am bucurat cu tot sufletul de această întâlnire artistică la care am fost martoră sâmbătă, 10 septembrie. Zaraza se joacă și azi, 11 septembrie, spunându-și povestea cu aceeași grație și se va mai tot juca. Pentru că de calitate nu te plictisești niciodată. Și ar trebui, cel puțin, să primeze în toate. Așa că mergeți la teatru cu mințile și inimile deschise și bucurați-vă. De tot!

Vă lăsăm cu 3 scurte interviuri video realizate după vizionarea spectacolului cu minunații și talentații artiști, care vor mai avea multe de spus de acum înainte.

GEORGE LIVIU FRÎNCU

See Also

ANDREI RADU

ROMEO ZAHARIA

Și cu o galerie foto din doar câteva secvențe memorabile ale acestui spectacol.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top