Now Reading
Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu Dylan Fuentes

Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu Dylan Fuentes

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes. După o vară plină de concerte atât în țară, cât și în Polonia, Olivia continuă ascensiunea internațională cu „Telepathy”.

„Sunt tare încântată de colaborarea cu Dylan pentru că stilul lui aduce un vibe fresh asupra pieselor mele. Prin <<Telepathy>> am încercat să descriem sentimentul pe care îl ai atunci când cuvintele sunt prea puține pentru că simți o conexiune mai puternică decât ceea ce poți exprima. E o piesă veselă care sper să vă facă să dansați – chiar și telepatic”, a declarat Olivia Addams.

„Telepathy” a fost scrisă și compusă de Olivia Addams, alături de IRAIDA, Florian Rus, ACHI și Dylan Fuentes, iar de producție s-a ocupat ACHI.

See Also

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de success atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum “Stranger”, “Fool Me Once” și “Never Say Never” au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în teritoriu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top