Now Reading
DAILY TALKS | VIDEO-INTERVIEW WITH THE GREAT IMPROVISER JOE BILL

DAILY TALKS | VIDEO-INTERVIEW WITH THE GREAT IMPROVISER JOE BILL

Anul ăsta Daily Magazine este partener media al ediției 10 a Festivalului Național de Improvizație IMPRO .
Recunosc că e prima dată când am văzut live impro la nivel profesionist. Și recunosc că e un adevărat spectacol. Cu adevărat, cum a spus Delia Riciu în interviul realizat recent, improvizația ar trebui să fie obiect de studiu în școlile de actorie.
Sunt surprinsă la nivel maxim plăcut de capacitatea mentală și creativă a oamenilor care fac Improvizație. Și cred că industria trebuie să le acorde locul cuvenit, acela de creatori. De făuritori reali de spectacol. Pentru că actorii crează artă, improvizatorii nasc pe viu și fără cezariană, spectacol. Și de asta sunt cel puțin la fel de prețioși.
O întâlnire de înalt nivel calitativ (și performativ) am avut cu celebrul și profesionistul improvizator, originar din Statele Unite, Joe Bill. Deține în portofoliu 25 de ani de experienţă, instructor şi regizor de spectacole de comedie, co-fondator al revoluţionarului Annoyance Theatre din Chicago, care va susține patru ateliere de improvizație între 16-18 septembrie. Joe Bill a predat, a îndrumat sau a regizat actori şi scenarişti care creează pentru Saturday Night Live, 30 Rock, The Daily Show with Jon Stewart şi The Colbert Report. El este autorul apreciatului format „The Bat”, prezentat în programul !MPRO 2015, şi a fost trainer invitat la !MPRO 2016.
Azi îl cunoaștem împreună, în cadrul unui nou video-interviu exclusiv din seria Daily Talks by Daily Magazine.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top