Now Reading
3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRÃILA | OANA LAURA GABRIELA – “(încă un) Musical! e un spectacol care explică publicului larg ce înseamnă musicalul prin muzică, dans, actorie și umor.”

3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRÃILA | OANA LAURA GABRIELA – “(încă un) Musical! e un spectacol care explică publicului larg ce înseamnă musicalul prin muzică, dans, actorie și umor.”

Am spus că vrem să vedem musical la Brăila și de musical avem parte la dublu în acest an, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative!
După ce au câștigat în acest an secțiunea Grup, cu spectacolul (încă un) Musical, în cadrul Gala HOP 2022, al cărei amfitrion a fost inegalabilul Răzvan Mazilu, prieteni dragi – Oana Laura Gabriela – căreia i-am acordat Premiul Special Daily Magazine în 2021, în cadrul Concursului Național de Musical, Andrei Duțu – pe care l-am susținut încă de la începuturi, cu Unknown Chapters, apoi în cadrul X Factor și Dragoș Ioniță– un artist pe care îl descoperim acum, dar deopotrivă de talentat, vin la Brăila, printr-un inedit concurs de circumstanțe, joi, 22 septembrie, de la ora 18.00, la Sala MareTeatrul „Maria Filotti” Brăila, cu spectacolul premiat în cadrul Gala Hop. Pentru că un festival ce se vrea a fi incluziv artistic, cuprinde cele mai inedite și new-age forme de expresie.
Bilete aici – https://www.blt.ro/nc-un-musical.html sau la casieria teatrului! Sa fie musical de calitate la Brăila!
Azi, ne reîntâlnim mediatic, ca o surpriză de comeback pentru seria de interviuri dedicată Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative la Brăila, cu draga noastră Oana Laura Gabriela. Expresivă. Deschisă. Francă. Adică exact așa cum o cunoaștem și cum ne surprinde plăcut de fiecare dată. Enjoy!

3 elemente definitorii pentru spectacolul participant în acest an în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru şi Arte Performative de la Brăila.

(încă un) Musical! e un spectacol care explică publicului larg ce înseamnă musicalul, având în componență ca mijloace de expresie artistică cele trei elemente specifice genului, adică dans, muzică si desigur, actorie.  Totuși, celelalte trei elemente fără de care acest spectacol nu ar exista sunt umorul care reiese din puterea musicalului de a ne surpinde, bucuria de a fi pe scenă și (alertă de spoiler!) confetti… cam 6 kilograme ne-am dori, cu cine negociem cererea?

 

3 momente importante de care m-am/ne-am bucurat în culisele repetiţiilor pentru acest spectacol

Andrei Duțu, care încearcă să intre în scenă pe întuneric, purtând o pereche de pantofi cu toc pe care eu nu m-aș încumeta să-i port. Dragoș Ioniță, care ne încurajează cum doar el știe mai bine și cum nici nu ar fi potrivit să scriu în acest interviu și eu, Laura, care-și potrivește căscuța ca nu cumva să-i cadă din ureche.

 

3 motive pentru care eu, ca spectator, aş cumpăra bilet la acest spectacol

Primul ar fi Dragoș Ioniță, fiindcă e cel mai bun actor- manager cu care am lucrat eu vreodată și fiindcă transpiră mai multă informație despre musical decât am putut eu să absorb până la 23 de ani. Și culmea că îl mai și face extraordinar de bine! Unii ne naștem cu talent, alții ne naștem cu forță de muncă, iar el s-a născut cu ambele.

Al doilea ar fi Andrei Duțu, fiindcă atunci când Duțu deschide gura să cânte se face liniște în sală și atunci când își desface nasturii de la salopetă pe scenă se face gălăgie în sală.

Și cred că al treilea ar fi subsemnata, Laura Gabriela Oana, fiindcă… Dragoș! Duțu! Ajutați-mă și pe mine cu răspunsul ăsta, că dacă sunt modestă sunt prea modestă și altfel nu știu să fiu!

 

3 moduri în care privesc industria teatrală din prezent

Privesc industria într-un singur mod în acest moment. O privesc direct, în ochi, în timp ce cânt, dansez și joc. Îmi țineți pumnii, da?!

3 lucruri ce aduce cu sine un festival teatral în contemporan

Un festival teatral aduce întâlniri importante, schimburi de experiențe și de energii și bucuria de a fi parte din ambiția unor oameni frumoși care vor să creeze contextele potrivite în care aceste întâlniri și schimburi să aibă loc.

 

See Also

3 motive pentru care la Brăila e mişto

Mărturisesc că e prima oară când voi merge la Brăila. Presupun că mâncare bună, oameni primitori și actori foarte buni.

 

3 aşteptări de la mine, de la public şi de la colegii mei pe parcursul Festivalului de Teatru de la Brăila

Nu-mi mai fac așteptări în ultima vreme, dar am încredere că publicul va fi primitor și entuziast, organizatorii ne vor sprijini astfel încât spectacolele din festival să se desfășoare în condiții optime și… și… și de la mine… mă aștept să fiu pur și simplu eu așa cum sunt, că nu vreau să păcălesc pe nimeni și nu-mi place să nu fiu sinceră!

3 obiective de atins o dată cu începerea noii stagiuni post festival

Sper să avem cu toții o stagiune minunată, plină de proiecte care ne provoacă și ne cresc, indiferent dacă suntem angajați sau independenți, cu festivaluri cât mai multe și spectacole cât mai diverse care să ne intrige și să ne unească.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top