Now Reading
LOREDANA lanseaza single-ul „Cand o zi pare un an”

LOREDANA lanseaza single-ul „Cand o zi pare un an”

Exista multe momente in viata fiecaruia dintre noi cand ne dorim fie sa oprim timpul, sa-l comprimam sau sa-l facem sa treaca mai repede, mai usor. Dar ce se intampla „cand o zi pare un an”?! Cum reusim sa ne dam seama de trecerea secundelor, minutelor, anilor?!

LOREDANA, regina muzicii pop din Romania, ne surprinde din nou cu o melodie incarcata de sensibilitate si nostalgia zilelor de vara – „Cand o zi pare un an”.  Piesa este compusa de catre Loredana, cu versuri scrise de catre artista.

LOREDANA a facut un show memorabil la gala de premiere Romanian Music Awards, joi, 22 septembrie, in Ramnicu Valcea, unde a cantat in premiera noul single, “Cand o zi pare un an”. In plus, LOREDANA a primit trofeul “Lifetime Award” pentru intreaga cariera.

Orice vara care trece ne lasa in suflet un dor, o nostalgie a zilelor si noptilor fierbinti, in care timpul pare ca sta in loc, amintiri irepetabile…
Asa s-a nascut “Cand o zi pare un an (Dolce Far Niente). Am scris acest cantec cu gandul ca poate fi un balsam, “a sweet medicine”, pentru toti cei care regreta verile care trec intotdeauna prea repede. “Cand o zi pare un an”, acea zi care pare cat o viata, in care fiecare secunda e traita la maxim, full trottle, o zi in care traiesti cat altii intr-un an! Viteza cu care traim poate sparge bariera timpului si a spatiului!
Cantecul l-as descrie ca pe un funk disco progresiv, extrem de catchy si dansant, cu un sunet extrem de neasteptat in contextul muzical actual! Va invit sa-l ascultati!
😘”, a declarat LOREDANA.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top