Acum citește
Nikos Vertis este pregătit să încânte din nou România, prin două concerte, la Sala Palatului București

Nikos Vertis este pregătit să încânte din nou România, prin două concerte, la Sala Palatului București

Nikos Vertis, indiscutabil cel mai iubit artist al Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din România pe care o va susține pe 6 octombrie la Sala Palatului. Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platină pentru compozițiile sale, ne va oferi în octombrie, două concerte extraordinare de muzică grecească.

Interpretul a fost cucerit de țara noastră din primul an în care a concertat aici și de-abia așteaptă să se întoarcă la fanii din România: “Pentru mine România este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicului român, care îmi fredonează piesele de șase ani, chiar dacă nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere iar tocmai în acest sens, pentru show-ul din acest an am pregătit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aicideclară Nikos Vertis.

Din Melbourne, Sydney și New York și până la Tel Aviv și Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a încântat de fiecare dată publicul iubitor de muzică grecească.  Cel mai iubit artist al Greciei, pentru care fanele din diferite colțuri ale lumii au făcut o adevărată pasiune și care a primit în dar de la admiratorii săi canadieni chiar și o stradă cu numele său, stârnește adevărate isterii la concertele sale.

Nikos Vertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzică tradițională grecească cu pop și dance, ambasador în toată lumea a modului de a simți grecesc exprimat în muzică, s-a născut însă, în Olanda, și a ajuns în Grecia abia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci știa deja să cânte la instrumentul tradițional grecesc bouzouki, iar câțiva ani mai târziu a început să studieze canto.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cântat Nikos Vertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a răspândit în toată tara și i-a adus și un contract cu Studiourile Universal.

Piesele de pe primul său album, „Se înserează repede”, devin rapid hituri, iar Vertis câștigă premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de Vertis, „Spune-mi iar”, este și el recompensat cu platină, la fel și albumul pe care Vertis îl va scoate ulterior – „Cum petrec serile singur”. Sensibilitatea pieselor de pe cel de-al patrulea album al cântărețului grec, au făcut ca ele să devină imediat hituri la radio și o vară întreagă, în 2007, întreaga Grecie a fredonat cu preponderență doar muzica lui Nikos Vertis. Două discuri de platină a primit și acest album, unul dintre preferatele publicului. Anul trecut piesa ”Te iubesc” a stat mai multe săptămâni pe locul întâi în Grecia, piesa fiind compusă special pentru publicul tânăr.

Faima lui Nikos Vertis a început să depășească granițele Greciei și curând artistul a început să concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada și Europa.

Vezi și

Iubitorii muzicii grecești din România vor avea prilejul să-l reîntâlnească pentru a șasea oara consecutiv, pe popularul cântăreț grec în luna octombrie a acestui an, când artistul va concerta la Sala Palatului. Pentru anul acesta interpretul, după cum a declarat, a pregătit o surpriză specială, exclusiv pentru fanii din România.

 

Invită-ți prietenele la un show spectaculos și bucurați-vă împreună de o voce fascinantă și de hiturile iubite de întreaga lume. Poți cumpăra bilete pentru concertul Nikos Vertis de AICI – pentru data de 6 octombrie și de AICI pentru data de 7 octombrie.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus