Now Reading
Sam Smith și Kim Petras ne arată că toate fanteziile se împlinesc prin videoclipul super-hitului Unholy

Sam Smith și Kim Petras ne arată că toate fanteziile se împlinesc prin videoclipul super-hitului Unholy

Sam Smith a dezvăluit în această seară videoclipul oficial pentru noul său single, „Unholy”, realizat în colaborare cu Kim Petras. Regizat de Floria Sigismondi (cunoscută pentru filmul The Runaways, videoclipuri pentru staruri precum David Bowie sau Christina Aguilera) și coregrafiat de colectivul francez de dans (LA)HORDE, clipul urmărește povestea unui tip care face un joc dublu cu soția sa, fiind un obișnuit al show-urilor de cabaret din sex club-ul său preferat, unde își trăiește fanteziile și plăcerile vinovate într-o manieră publică. La final însă…jucătorul este jucat.

Incluzând o distribuție diversă și figurație queer, Sam Smith joacă rolul unui MC și cântăreț , iar Kim Petras este o dansatoare de cabaret,  într-o atmosferă unde domnește extravaganța de costume, dans și putere sexuală. Imaginați-vă spectacolul lui Bob Fosse și nihilismul nestăpânit din A Clockwork Orange. Vizionați scene din Gottmik și Violet Chachki create de RuPaul’s Drag Race și starul porno Paddy O’Brian.

Realizarea acestui videoclip a fost un vis devenit realitate. Floria și toată echipa au reușit cu adevărat! Sunt atât de copleșit de toată dragostea voastră și sunt atât de recunoscător echipei noastre uimitoare și ansamblului nostru pentru că a oferit acest spectacol cu adevărat UNHOLY 👅❤❤️‍🔥 vă iubesc! – a declarat Sam Smith

De la lansare, „Unholy” a devenit un succes global. Single-ul principal de pe cel de-al patrulea album de studio al lui Smith a debutat pe locul 1 în UK Official Singles Chart – marcând a opta piesă a lui Smith în fruntea clasamentului. „Unholy” a ajuns, de asemenea, pe locul 1 la nivel mondial pe Apple Music și Spotify. În primele 24 de ore de la lansare, piesa s-a clasat printre primele 10 debuturi Spotify din toate timpurile. „Unholy” este primul single de pe locul 1 al lui Kim Petras pe Spotify, Apple Music și iTunes și a alimentat cel mai mare streaming din cariera ei pe Spotify, cu peste 10 milioane de ascultări în catalogul său. Creațiile TikTok cu „Unholy” se apropie cu pași repezi de 500.000.

See Also

Single-ul este o revenire ambițioasă pentru  Sam Smith, care o descrie ca fiind cea mai îndrăzneață piesă a sa de până acum.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top