Now Reading
Iuliana Beregoi lansează noul single – Tu mă ai

Iuliana Beregoi lansează noul single – Tu mă ai

Iuliana Beregoi lansează noul single – „Tu mă ai”, prima piesă lansată după împlinirea frumoasei vârste de 18 ani. Tânăra artista ce este considerată un etalon pentru Generația Z, trece printr-o etapă firească de maturizare, iar acest lucru se poate observa și în noul ei single unde versurile vorbesc despre cât de frumos este sentimentul de a iubi și de a fi îndrăgostit real de cineva.

Piesa a fost scrisă de florianrus, Paul Iorga și Dayana, producția finală fiind realizată de către Paul Iorga. „Tu mă ai” este o co-producție marca Global Records & Mixton Music.

<<Tu mă ai>> este un single special pentru mine. Reprezintă primul meu single după ce am ajuns la vârsta maturității, vârstă la care poveștile de dragoste sunt din ce în ce mai intense și mai reale. Întotdeauna mi-am dorit să fiu un exemplu pentru generația din care fac parte și cred că e datoria mea să vă iau alături de mine în fiecare etapă a vieții pe care o urmez. Iar odată cu lansarea <<Tu mă ai>> am pornit împreună spre un nou necunoscut, dar unul plin de speranță și surprizene spune Iuliana Beregoi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top