Now Reading
Minelli lansează „GET GET DOWN”, în colaborare cu producătorul CRISPIE

Minelli lansează „GET GET DOWN”, în colaborare cu producătorul CRISPIE

Minelli lansează „GET GET DOWN”, în colaborare cu CRISPIE, o piesă dance plină de energie. Artista își continuă ascensiunea internațională cu o piesă ce are la bază o poveste extrem de interesantă. Single-ul este o interpolare și reinterpretare a melodiei „Me & The Gang”, de pe coloana sonoră a celebrului musical Hamilton și aduce o nouă perspectivă asupra producției muzicale. „GET GET DOWN” îmbină stilul clasic, specific Hamilton, cu ritmuri dance și versuri molipsitoare.

Sunt foarte bucuroasă că am colaborat cu CRISPIE și sper să auzim cu toții piesa asta pe repeat peste tot, pentru că noi suntem aici să ne distrăm!”a declarat Minelli.

Piesa a fost scrisă de către Hamilton Bohannon, Charlot Boss, Krutsch, Sebastian Bliem, Guy Gross și Claus Capek, iar producția a fost creată de către Krutsch, Sebastian Bliem și CRISPIE.

See Also

Ideea de a reinterpreta „Me & The Gang“ de Motown Legend Hamilton Bohannon e în mintea mea de mult timp și sunt tare entuziasmat că în sfârșit putem să ne bucurăm împreună de versiunea mea. Crearea piesei GET GET DOWN a fost un proces creativ foarte distractiv, iar Minelli a făcut o treabă excelentă cu partea ei, deci tot ce vă rămâne de făcut este să ascultați piesa pe repeat și să vă distrați cu noi!”, a spus CRISPIE.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top