Now Reading
Depeche Mode se întoarce la București!

Depeche Mode se întoarce la București!

Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” si va avea loc la Arena Nationala, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic.

Vanzarea publica incepe vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la bilete.emagic.ro si in retelele Entertix.ro.

Depeche Mode, inclusi in 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Berlin, lansarea unui nou album, urmata de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ si se va lansa in primavara lui 2023.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am inceput lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. Dupa pierderea lui Fletch, am decis sa continuam, fiind convinsi ca el asta si-ar fi dorit, iar acest lucru nu a facut decat sa confere proiectului o semnificatie aparte”.

See Also

Lui Fletch i-ar fi placut la nebunie acest album. Suntem nerabdatori sa impartasim acest material cu voi si de abia asteptam sa vi-l prezentam live in concertele de anul viitor” – a adaugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. Cel mai recent si cel mai indelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa in fata a peste 3 milioane de fani, atat in Europa, cat si in America de Nord. Printre tarile norocoase s-a aflat si Romania, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker