Now Reading
DJ Project lansează noul single în colaborare cu Lidia Buble – Ochii Tăi

DJ Project lansează noul single în colaborare cu Lidia Buble – Ochii Tăi

După colaborări de succes alături de EMAA, Roxen, Giulia, Adela Popescu sau Ana Baniciu, DJ Project lansează noul single – „Ochii Tăi” – în colaborare cu Lidia Buble. După o experiență de mai bine de 22 de ani și 9 albume lansate cu multiple single-uri ce au ajuns în fruntea topurilor radio, DJ Project este considerat unul dintre cele mai longevive proiecte muzicale din România ce a reușit, cu fiecare lansare în parte, să fidelizeze din ce în ce mai mulți oameni. Colaborarea alături de Lidia Buble este focusată pe emoție și pe sensibilitate, versurile piesei spunându-ne cât de frumos e momentul în care te pierzi în ochii persoanei iubite. Și fără excepție, ochii spun cele mai frumoase și sincere povești.

Ne-am bucurat mult când Lidia a acceptat să se alăture pentru colaborarea aceasta. Simțeam nevoia unei voci sensibile și puternice care ar putea să livreze piesa către ascultători, iar Lidia este fără doar și poate artista care are capacitatea asta. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouăne spun DJ Project.
Piesa a fost scrisă și compusă de către Gino Manzotti, Emanuela Alexa (EMAA), ACHI (Petre Octavian Ioachim), Florian Rus și Darius Țăran, în timp ce producția a fost realizată de către ACHI (Petre Octavian Ioachim) și Gino Manzotti.
După cum știți, iubesc piesele care au un mesaj profund, sensibil și, unde, simt că pot fi eu însămi. Colaborarea cu băieții de la DJ Project a venit natural, pentru că rezonăm cu stilul romantic, plăcut inimilor noastre și am știut că va fi una profesionistă, așa cum sunt ei. Așa cum mie mi-a atins sufletul de la prima audiție, așa sper să ajungă și la sufletele tuturor și să simtă emoția pură când ascultă <<Ochii Tăi>>. Ochii nu mint niciodată, ci pot arăta cu adevărat ce și cum simțimne spune Lidia Buble.

 

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker