FACE 2 FACE | MARIAN OLTEANU VS EDUARD TRIFA (SERIALUL CLANUL)

Serialul Clanul este, în prezent, cel mai urmărit serial TV din România. Bazat pe formatul Insider, CLANUL reprezintă o adaptare în care telespectatorii au ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și mafie.

Producția include o distribuție de zile mari, o poveste cu o acțiune în continuă creștere ce te ține cu sufletul la gură, iar regia este semnată de Anghel Damian.

Daily Magazine are bucuria de a sta de vorbă azi, într-un interviu exclusiv de tip Face 2 Face, cu doi dintre protagoniștii serialului de succes de la Pro TV. Ambii actori talentați, de teatru și de film – Marian Olteanu (rolul David în serialul Clanul) – masterand UNATC, cunoscut din roluri în spectacolele de la Teatrele Excelsior, Godot, Metropolis, dar și din filmul Inimi cicatrizate, în regia lui Radu Jude, actualmente actor la Teatrul Mic București și Eduard Trifa (rolul Dima în serialul Clanul) – cunoscut din  colaborări de succes cu Teatrul Odeon, Teatrul Municipal Baia Mare și Apollo 111 și rolul principal în lungmetrajul Scara, regia Vlad Păunescu –  , aparent colegi, dar jucând în tabere diferite în serialul Clanul, Marian Olteanu și Eduard Trifa, au acceptat provocarea noastră, de a fi puși față în față și de a face față cu brio întrebărilor noastre. Enjoy!

 

Primele 3 gânduri când am acceptat provocarea “Clanul”

Marian OlteanuCe, Doamne iartă-mă mai e și asta? Ăsta e rol principal??? Nu… eu nu pot să fac asta.

Eduard TrifaWow! Am prins un serial! (primul din cariera mea). Sper că nu voi avea bătăi de cap să împac programul de la teatru cu cel de la filmări. Sper că voi avea colegi mișto ( am avut noroc cu asta! )

 

3 motto-uri (argumentate) în care pot descrie o zi obişnuită/neobişnuită pe platoul de filmare

Marian OlteanuCând nu mai poți, mai poți un pic.  Ai spectacol mai pe seară? La filmări timpul zboară! Știu că vrei să stai și acasă, dar acum e pauza de masă!

Eduard Trifa*mâncare-hidratare-somn*  (din motive evidente). Fițele si mofturile sunt pentru viața privată -Pentru un mediu sănătos și productiv la lucru. Viața bate filmul. –Nu există o situație prea absurdă, doar o lipsă de imaginație prin care să-ți creezi contextul potrivit care să-ți justifice acțiunile.

 

MARIAN OLTEANU – CREDIT FOTO PRO TV

 

3 lecţii pe care le învăţ zi de zi de la colegii mei şi, mai ales, de la tânărul regizor Anghel Damian

Marian OlteanuDe la George Mihăiță învăț să am mai multă răbdare și să păstrez o bună dispoziție pe tot parcursul filmărilor; de la doamna Carmen Tănase învăț să nu mint niciodată în timpul jocului; de la Anghel Damian am învățat că nu există oboseală.

Eduard TrifaÎn meseria asta nu o să-ți fie ușor ca persoană introvertită. Statutul pe care îl dobândești în timp nu te oprește din a fi o persoană plăcută, fără ifose/aere. Legat de Anghel Damian, vârsta nu-ți certifică talentul. Poți fi tânăr și să mănânci profesionalism pe pâine, să fii super capabil să-ți duci propria muncă la capăt cu nota zece, să conduci o echipă care e compusă din vârste diferite și să-ți argumentezi pertinent toate deciziile (aviz celor cu ”pe vremea mea” si “tineretul din ziua de azi”). 

 

3 principale motivaţii pe care, în calitate de spectator, le dau popularităţii din ce în ce mai mari pe care o au serialele produse în România, şi, în special pentru vizionarea serialului “Clanul”

Eduard TrifaCrește calitatea serialelor. Mă refer atât pe partea tehnică (imagine, sunet), cât și pe partea de story/scenariu. E clar că suntem în urmă cu mulți ani față de serialele străine… dar și ei au avut perioada lor de încercări nereușite și au trecut ușor, ușor peste. Acum a venit și rândul nostru. Începe să existe o diversitate mai mare și în producțiile noastre, astfel că putem să atragem mai multe categorii de spectatori.

Marian OlteanuSerialele românești merită văzute pentru că joacă în ele cei mai mari actori ai țării. Poveștile din seriale ajung să atingă cât mai multe inimi ale spectatorilor. Publicul poate descoperi actori tineri excepționali!

 

 

3 întrebări pe care le-aş adresa personajului meu dacă l-aş întâlni pe stradă

Marian OlteanuDavid, tu chiar nu-ți cunoști trecutul sau și treaba asta e o altă mascarada de-a ta? Tu cum ești când nu te vede nimeni? Te-ai gândit vreodată să-ți faci un test ADN prin care să poți să-ți cunoști arborele genealogic?

Eduard TrifaNu l-aș întreba nimic…ăla clar e gabor…l-aș evita și mi-aș vedea de drum.

 

3 principale diferenţe/similitudini între personalitatea mea şi cea a personajului meu

Marian Olteanu – Diferențe : Nu-mi place ciorba de perișoare și nici musacaua! Nu am bucuria de zi cu zi să fiu la volanul acelui Lexus. Nu știu să țin un pistol în mână! Similitudini :  Și mie îmi place de “Ilinca”. Și eu o ador pe “Tanti Luminița”. Am început să-i zic și eu “tătutzu” domnului Mihăiță.

Eduard Trifa – Duce  clar o viață mai sănătoasă decât a mea. E mult mai bine organizat. E mult mai stângaci în modul în care interacționează cu lumea din jurul lui.

 

See Also

3 moduri preferate în care îmi place să mă relaxez în timpul (puţin) liber

Eduard TrifaOrice fel de activitate care are legătură cu natura. Gaming. (nu comenta dacă percepția ta despre gaming se rezumă la tetris). Să merg să văd un spectacol/film/muzeu/expoziție de artă.

Marian Olteanu – Să mă plimb cu bicicleta; să citesc aceeași carte ( Frații Karamazov ) și să n-o mai termin; să cânt în mașină tot felul de melodii “în trending”. 

 

EDUARD TRIFA – CREDIT FOTO – PRO TV 

 

3 mesaje către mine cel din trecut, prezent, viitor

Eduard TrifaTrecut: Ești sigur că vrei să faci asta? Prezent: De ce ești așa?! Viitor: Te-ai potolit?

Marian OlteanuVezi mă, Marinică, mă, că o să ajungi să fii angajat și în teatru!?? ( Teatrul Mic) / Ești profi? Ia! / Mă bucur că nu te-ai mințit!

 

3 lucruri la care publlcul să se aştepte de la mine în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat

Marian OlteanuSă mă vadă în Clanul, în fiecare săptămână.  Să mă vadă și la Teatrul Mic, în spectacolele în care joc.  Să vadă că n-am fițe de vedetă.

Eduard Trifa1. Să scap de frica de a spune ceva greșit în interviurile live (lucru care, în momentul de față, mă face să par ca ultimul cretin)  și să ajungă să cunoască adevărata mea față care pe unii poate o să-i supere, iar pe alții o să-i amuze. 2. Să chelesc. 3. Să continui să-mi practic meseria cu seriozitate pentru că, oricât de grea ar fi în unele momente, este un domeniu de activitate frumos care poate să îți ofere foarte multe bucurii.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
5
Happy
0
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker