Now Reading
Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai

Liviu Teodorescu lansează single-ul „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai

Liviu Teodorescu a lansat single-ul „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Dubai.

Melodia „M-ai mințit” este compusă de către Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de către George Emanuel Călin.

Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe partea de producție și cred că piesa “M-ai mințit” este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să va prindă!”, a declarat Liviu Teodorescu.

See Also

Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan. Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică, 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf și mult peste; la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți alunecă pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiență unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Deșert în Câmpul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată; la AURA SKYPOOL, cea mai înalta piscină infinită 360 de grade din lume, situată la 200 de metri în aer cu o panorama incredibilă a orizontului Dubaiului, a Palm Jumeirah și Arabian Gulf.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker