Now Reading
Shakira își protejează inima în cel mai nou videoclip, “Monotonia”, alături de Ozuna

Shakira își protejează inima în cel mai nou videoclip, “Monotonia”, alături de Ozuna

SHAKIRA – care a confirmat despărțirea de Gerard Piqué la începutul acestui an – a lansat piesa „Monotonía” alături de Ozuna. În noua melodie, cântăreața columbiană pare să facă aluzie la sfârșitul căsniciei sale cu Gerard Piqué.

În videoclip, artista, în timp ce se ocupă de propriile treburi și iese la cumpărături, este uluită, la propriu, când întâlnește o fostă dragoste, personaj interpretat de Ozuna. În timpul confruntării lor, iubitul ei din trecut o împușcă în piept. Dar, în ciuda evenimentului tragic, ea găsește o modalitate de a avea grijă de inima ei lipsă, chiar dacă oamenii o călcă în picioare pe stradă, dând dovadă de rezistență chiar și în mijlocul unei dureri majore de inimă.

Artista a lansat câteva teasere pentru noua ei piesă timp de câteva zile, postând versuri  a capella „No fue culpa tuya/Ni tampoco mía/Fue culpa de la monotonía”. („Nu a fost vina ta, nici a mea/A fost vina monotoniei.)

Pe Instagram,  a distribuit un videoclip cu coperta single-ului, care prezintă titlul piesei în fața unei inimi cu o sabie ce trece prin ea. „Un rege mic, alături de o super regină”, a scris Ozuna într-o postare. Într-o altă postare, Shakira ține în mână ceea ce pare a fi o inimă umană.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin tot,  sunt în ochii publicului și separarea noastră nu este o separare obișnuită”, a spus Shakira despre despărțirea de Pique. „A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Mai ales că paparazzi sunt în camping afară, în fața casei mele, 24/7.”

„Simt însă că în acest moment al vieții mele, care este probabil unul dintre cele mai dificile și mai întunecate din viața mea, muzica a adus lumină”, a adăugat Shakira.

See Also

Ea a spus, de asemenea, că are pregătit un album ce include piese atât în ​​engleză, cât și în spaniolă, adăugând că muzica și crearea muzicii au fost terapia ei în această perioadă întunecată.

„Sunt foarte, foarte încântată de întregul proces de creație. Care a fost și foarte terapeutic. De fiecare dată când intru în studio pentru a compune un vers sau o linie melodică, sau pentru a mixa o melodie care este aproape gata, atunci îmi vin în cap idei noi, pentru că mă simt creativă și simt că asta este o ieșire incredibilă pentru mine, pentru a putea da sens lucrurilor.”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top