Now Reading
EMAA lansează single-ul pe care vei vrea să dansezi „În fiecare seară”

EMAA lansează single-ul pe care vei vrea să dansezi „În fiecare seară”

EMAA, artista ce reușește cu fiecare lansare să demonstreze că emoția este o resursă inepuizabilă pentru ea, lansează astăzi noul single „În fiecare seară”. „Zburătorul”, „N-aud” sau „Ultima dată” sunt câteva dintre piesele ce au reușit să o prezinte pe EMAA fanilor într-un mod sincer, puterea cu care transmite emoția fiecărei piese fiind elementul ce o diferențiază de ceilalți artiști. Noul single – „În fiecare seară” – este despre puterea sentimentului de libertate pe care ți-l oferă iubirea și despre cât de ușor poți să te lași purtat de stări în sincron alături de persoana de lângă tine.

Mereu mi-am imaginat că o legătură reală trebuie să se întâmple organic și fără prea multe “artificii” planificate anticipat. <<În fiecare seară>> e despre asta și mai ales despre moment, care ne fură subtil (sau nu), iar noi nu ne mai opunem deloc” ne spune EMAA.
Piesa a fost scrisă și compusă de către EMAA alături de Alexandru Turcu și Emanuel Masson, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu și Emanuel Masson. Videoclipul piesei este unul intim ce ne-o prezintă pe EMAA alături de iubitul ei prin diferite locuri din Spania, valurile agitate ale mării ce se sparg la mal creând ritmul perfect pe care poți dansa liber pe nisipul fin al plajelor din Barcelona.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top