Now Reading
1899 va avea premiera pe 17 noiembrie, doar pe Netflix.

1899 va avea premiera pe 17 noiembrie, doar pe Netflix.

Noul trailer pentru mult așteptatul serial de mister 1899 a fost lansat astăzi și oferă o detalii despre întâmplările misterioase de pe puntea unei nave de emigranți. Cele opt episoade urmăresc circumstanțele neobișnuite din jurul călătoriei din Europa la New York. Având origini europene diverse, pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile legate de viitorul care îi așteaptă în noul secol, într-o altă țară. Dar călătoria lor ia o turnură neașteptată atunci când descoperă o altă navă cu emigranți plutind în derivă, la bordul căreia vor găsi ceva care le va transforma călătoria spre pământul făgăduinței într-un adevărat coșmar.

 Serialul venit de la Baran bo Odar și Jantje Friese, creatorii DARKse lansează la nivel global pe Netflix, pe 17 noiembrie.

Poți găsi serialul pe Netflix AICI.

 

 

Despre Netflix

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 223 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

 

See Also

Despre DARK WAYS GmbH

După succesul lor mondial cu serialul hit DARK (Netflix), duo-ul de showrunneri, Jantje Friese și Baran bo Odar, au fondat compania de producție DARK WAYS. Prin intermediul acesteia, cei doi doresc să producă povești de calitate și să le comercializeze la nivel global. Cu seria 1899, DARK WAYS se află la prima sa producție.

Despre DARK BAY GmbH

DARK BAY este primul studio LED instalat permanent din Europa, dedicate producțiilor virtuale. Fondat de DARK WAYS și Studio Babelsberg, în scenele istorice de sunet din Potsdam Babelsberg, studioul „Virtual Production” este una dintre cele mai mari instalații LED din lume, folosind panouri LED ROE de ultimă generație. În plus, partenerii din industrie ARRI, FABER A.V. și FRAMESTORE sunt implicați în dezvoltarea studioului. Primul client al lui DARK BAY este producția Netflix 1899 și va oferi viitorilor clienți un cadru personalizat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top