Now Reading
wrs și artistul francez David Goldcher vin cu propriul remake fresh al legendarei piese Bamboléo

wrs și artistul francez David Goldcher vin cu propriul remake fresh al legendarei piese Bamboléo

wrs, artistul care a reușit într-un timp record să își prezinte muzica și să aibă succes în țări precum Spania, Germania sau Turcia, continuă seria colaborărilor internaționale, alături de artistul francez David Goldcher. De data aceasta vorbim despre o reinterpretare a piesei Bamboléo, cântată original de cei de la Gipsy Kings. Colaborările cu wrs se prezintă cu succes pe platformele de streaming, piesa sa alături de ilkan Gunuc, “Amore”, ajungând la 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube. La îndemnul lui David, wrs a reușit să își transpună energia molipsitoare și zvâcul specific în piesă, astfel reușind să obțină o variantă personalizată și insolită a piesei.

Piesa originală interpretată de Gipsy Kings este scrisă de Simon Diaz, Tonino Antoine Baliardo, Jalhoul Bouchukhi, Nicolas Reyes și published de SONY MUSIC PUBLISHING și WARNER CHAPPELL MUSIC.

Am primit propunerea de la David Goldcher să realizăm acest remake după celebra piesă <<Bamboléo>> de la Gypsy Kings, el fiind inspirat de prestația mea de la Eurovision. Mi s-a părut tare ideea, însă am pornit cu emoții pentru că provocarea să încerci să cânți ca acești artiști iconici e imensă. Însă e superb, cred eu, ce a ieșit, și această piesă deja o cant în concerte, iar oamenii au super reacție.” ne spune wrs

Ideea mi-a venit în timp ce stăteam pe TikTok la 5 dimineața…Așteptam să iau avionul cu managerul meu, care descoperea pentru prima dată platforma. Atunci am dat peste un TikTok cu Gipsy Kings, în aeroportul din Miami, în care cântau <<Bamboléo>>, piesă care mi-a marcat copilăria și pe care o ascultam în mașină sau acasă. Mi-am spus că trebuie să fac ceva cu asta. Am început să conturez un instrumental a doua zi și l-am sunat imediat pe wrs, care la acel moment reprezenta România la Eurovision cu o piesă în engleză și spaniolă, iar eu cred că wrs e un artist și un om incredibil. Am înregistrat o primă versiune și apoi am tras chitarele și am terminat piesa alături de Alex Turcu, care e de asemenea un om și un producător minunat, cu care m-am obișnuit să lucrez.
Și uite-ne aici câteva luni mai târziu, sunt super recunoscător să lansez această versiune a unei piese atât de iconice cum este Bamboléo, cu persoane pe care le iubesc și le respect.ne spune David Goldcher.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top