Now Reading
Misha Miller lansează “Mahala”, o colaborare incendiară cu Sasha Lopez

Misha Miller lansează “Mahala”, o colaborare incendiară cu Sasha Lopez

Misha Miller revine cu o nouă colaborare cu Sasha Lopez, care promite să devină acel hit viral ce se va auzi la toate petrecerile, în cluburi, la radiouri.

”Mahala” este un mix unic în care vocea puternică a Mishei Miller este pusă în evidență de beaturile electronice ale lui Sasha Lopez. Acordurile originale ale piesei Mahalageasca vin să completeze energia piesei și să o transforme într-un super hit.

“Muzica veche ne inspiră mereu și reprezintă un reper în creația noastră. Tocmai de aceea o piesă atât de veche ne-a provocat, iar acum Mahalageasca sună atât de fresh și modern. Ca de fiecare dată, colaborarea cu Sasha a fost o încântare și îi mulțumesc că a acceptat invitația de a lucra împreună. Cu siguranță o să vă placă rezultatul și o să vă inspire”, a declarat Misha Miller.

“Mă bucur că am acceptat invitația Mishei de a mai face o piesă împreună, prima colaborare, Smoke Me, fiind una de mare succes. Când am auzit piesa în varianta de demo, am știut că mi se potrivește și că putem face din ea, împreună, un nou hit internațional, a spus Sasha Lopez.

See Also

Videoclipul piesei “Mahala” suprinde energia piesei, iar Misha bucură cu prezența ei încântătoare în ipostaze inedite de styling atât feminine, cât și masculine. În clip, artista a pus accent pe frumusețea umană și pe libertatea de exprimare fără limite.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top