Now Reading
Cele mai spectaculoase costume din legendarul musical „Mamma Mia!“ expuse de astăzi, în premieră, publicului larg

Cele mai spectaculoase costume din legendarul musical „Mamma Mia!“ expuse de astăzi, în premieră, publicului larg

Cele mai spectaculoase costume din musicalul „Mamma Mia!“, cel mai așteptat show al anului în Romania, sunt expuse în premieră, începând de astăzi în cadrul unui centru comercial din București. Costumele sunt cele originale, purtate de artiștii români în timpul spectacolului, pentru a aduce la viață îndrăgitele personaje Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Turcasiu), Roșie (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) și Sophie (Bianca Purcarea).

 

Faimoasele costume care vor fi expuse public timp de zece zile în ParkLake Shopping City vor ajuta publicul să intre în atmosfera magică din „Mamma Mia!”, că un preambul la spectacolul legendar care va reveni pe scena Salii Palatului din Capitala după o pauză de doi ani, pe 28 și 29 decembrie.

 

Musicalul „Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflata în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusa de acesta la altar. Tânăra se confrunta cu trei posibile variante, așa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fară a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent.

 

 

Producția artistică aduce pe aceeași scenă peste 70 de artiști și 200 de costume, care dau viață personajelor complexe, care vor dansa și interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, și garantând celor prezenți o experiență de neuitat.

 

Mamma Mia!“, un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile

 

În „Mamma Mia!“ musicalul care a cucerit întreaga lume și care a fost urmărit până acum de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a  producției de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

 

See Also

 

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia “Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producții originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” și „Damn yankees”. „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații.

 

Datorită succesului internațional înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

 

Cei care doresc să aibă parte de o experiență de neuitat au acum posibilitatea de a-și achiziționa bilete la preturi avantajoase, acestea fiind o opțiune excelentă pentru cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor de iarnă, biletele pentru 28 și 29 decembrie putând fi achiziționate din rețeaua www.IaBilet.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top