Now Reading
Nicole Cherry și rareș lansează ,,Toate piesele de dragoste” – piesă din filmul ,,Romina VTM”

Nicole Cherry și rareș lansează ,,Toate piesele de dragoste” – piesă din filmul ,,Romina VTM”

Nicole Cherry și rareș continuă seria lansărilor și ne completează playlist-ul dedicat comediei romantice ,,Romina VTM”, ce se va putea vedea în cinematografe din luna ianuarie a anului 2023. După ,,Alo, Alo”, prima piesă din soundtrack, cei doi lansează ,,Toate piesele de dragoste”. Piesa este una sensibilă, dar ritmată, care vorbește despre frumusețea începutului unei relații și dialogul dintre îndrăgostiții care încearcă să își ofere o nouă șansă. 

,,Mi-e dragă piesa asta, are acel ritm latino, care e perfect pentru dans, dar are și un mesaj puternic. Cu siguranță ați avut și voi perioade cu dezamăgiri în dragoste, care vi se păreau că nu se regăsesc în nicio piesă. Sper ca <<Toate piesele de dragoste>> să aline multe suflete.” ne spune Nicole Cherry.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, Emanuel Masson și David Ciente, iar producția a fost realizată de Emanuel Masson și David Ciente. Fanii artiștilor au parte și de un videoclip, realizat de Loops Production, în regia lui SAN și alături de David Mogan ca DOP. 

,,Dacă în <<Alo, Alo>> personajul meu era lipsit de empatie și interes cu privire la dorințele fetei, în <<Toate piesele de dragoste>> acesta se arată mult mai înțelegător, chiar împăciuitor. Bucurați-vă de piese, căci mai e puțin și veți putea experimenta cu adevărat și personajele din <<Romina VTM>>, fiți atenți la versuri, dezvăluie mult din plot.” ne spune rareș. 

See Also

,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top