Now Reading
3 MOTIVE CU JOHNY ROMANO: “Am învățat să colaborez cu foarte mulți oameni în același timp, pentru a completa un spectacol, un moment al societății, de joacă, de uitare a timpului.”

3 MOTIVE CU JOHNY ROMANO: “Am învățat să colaborez cu foarte mulți oameni în același timp, pentru a completa un spectacol, un moment al societății, de joacă, de uitare a timpului.”

Azi, de 1 decembrie, petrecem românește cu un tânăr artist în plină evoluție artistică – Johny Romano.

S-a lansat sub aripa ocrotitoare a lui Connect-R, a avut un hit ce s-a auzit peste tot, în heavy rotation, Na Janau, colaborări cu părintele său artistic spiritual, iar în prezent ne bucură și ne surprinde plăcut săptămână de săptămână în cadrul unuia dintre cele mai populare show-uri TV din România, Te Cunosc de Undeva.

Astfel că am decis ca fix azi, de Ziua Națională, să îi descoperim povestea, care este o reală poveste de viață pentru că tinerii frumoși fac atât prezentul, cât și viitorul unei țări.

 

3 citate care mă descriu ca artist şi parcursul carierei mele până în prezent

Alea iacta est!
Pronoia state of mind
Peter pan of the neverland

 

3 gânduri de început când am acceptat provocarea Te cunosc de undeva

Provocarea fizică și mentală pe care am acceptat-o dinainte, în capul meu, urma să înceapă și emoțiile începeau să devină din ce în ce mai greu de ținut sub control. Dar, în același timp, am acceptat și posibilitatea că poate greșesc din cauza lor și să accept asta mergând înainte.

 

3 moduri în care m-a (re)modelat ca artist toată această experienţă

Am învățat să colaborez cu foarte mulți oameni în același timp, pentru a completa un spectacol, un moment al societății, de joacă, de uitare a timpului.  Le mulțumesc profesorilor mei, cei care știu că au fost profesori, cât și celor care n-au știut.

 

3 personaje pe care înainte consideram că nu aş fi putut să le interpretez niciodată , dar care am realizat că mi-au venit mănuşă şi modul în care am realizat acest lucru

Ed sheeran, Catanga și Joe Cooker Artiști și stiluri destul de îndepărtate de cele cu care eu sunt obișnuit. Provocări interesante de dus cu posibilitate de frumusețe dacă sunt duse bine. Aceste 3 personaje și piesele lor au fost momente minunate ale cunoașterii de sine pentru mine.

 

 

3 piese celebre în care îmi descriu partenera de duo, Rona Hartner, şi 3 lecţii principale învăţate de la ea

Girls just want to have fun
Tutti Frutti tekelas
La vie en rose

Am învățat de la tuși o perspectivă diferită a vieții, un duh nou, o emoție explosivă și gălăgioasă, dar strălucitoare și cu mândrie .
Am învățat să țin la acest om în ciuda diferențelor noastre vizibile și nevizibile .
Un om cu foarte multe straturi și cu un generator permanent de energie 🙌🏽.

 

3 experienţe care au consolidat relaţia profesională cu Connect-R

Ne-am apropiat, într-adevăr, în această aventură pe care a trebuit să o ducem împreună. Momente în care ne-am ridicat moralul unul celuilalt. Un respect și o înțelegere reciprocă mult mai solide decât până să începem Te cunosc de undeva

 

 

3 lucruri neştiute despre mine ca artist/ ca om până acum

Nivelul de muncă depus pentru un moment. Detaliile pe care inițial nu le aveam în vedere. Importanța luminilor, fundalului și așa mai departe. Am avut de învățat. Mulțumesc încă o dată pentru tot

See Also

 

3 surprize de viitor pe care publicul le poate aştepta încă de pe acum de la mine

Piese noi , o muzică din ce în ce mai concisă mai clară ca stil și sound. Urmează să apar într-un film românesc la începutul anului viitor. Îmi întregesc echipa, o să avem band și live-uri cu band.

 

 

3 mesaje pentru publicul meu şi cititorii Daily Magazine

Nu foarte multe lucuri sunt adevărate . Dar cele care sunt le recunoști imediat. Analizează cel mai real, cel mai sincer lucru din viața ta și caută aceste caracteristici în tot. Fiți binecuvântați !

 

3 mesaje către mine cel din trecut/ prezent/viitor

Cum e viața mea ? Te-am răcorit ?

Senzația de căldură este direct proporțională și dependentă de senzația de frig . (Prezent)

Cum e viața mea ? Mă răcorești ?

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top