Now Reading
De vorbă cu…Victor Dorobanțu (Thing din serialul Wednesday | Netflix) : “Viața are și o latură neagră, dar mai bine ne obișnuim să râdem de ea, decât să râdă ea de noi.”

De vorbă cu…Victor Dorobanțu (Thing din serialul Wednesday | Netflix) : “Viața are și o latură neagră, dar mai bine ne obișnuim să râdem de ea, decât să râdă ea de noi.”

Moș Nicolae ne-a vizitat azi și ne-a adus în dar o mână…de talent și o întâlnire cu unul dintre protagoniștii producției care în prezent se află pe locul 1 seriale vizionate în aproape 100 de țări din lume. Actorul și iluzionistul Victor Dorobanțu este unul dintre cei 3 actori români ce se bucură de o apariție specială în serialul Wednesday, creația maestrului Tim Burton, ce rulează în prezent pe Netflix. Și ce apariție!

Victor este nimeni altul decât Thing, sau cea mai faimoasă mână umblătoare în prezent din România, confidentul, camaradul, aliatul lui Wednesday. Pentru filmările serialului, Victor Dorobanțu s-a pregătit intens și a avut parte de muulte peripeții și amintiri de neuitat pe platourile de filmare! Personal pot spune că Wednesday se numără printre producțiile care m-au intrigat cel mai mult în acest an și pe care le-am devorat vizual.

Astfel că acest interviu este o reală bucurie. Și THE THING! Enjoy! 

 

Bună, Victor! Ne bucurăm pentru acest interviu, teribil, aşa cum ne bucurăm de serialul în care te putem „vedea” recent, renumitul Wednesday, de pe Netflix. Te întreb direct, cum este să fii în prezent cea mai faimoasă mână umblătoare din România? Care au fost primele tale gânduri când ai primit acest challenging rol? 

Salutări! Și din partea mea, și din partea lui Thing. Îl las și pe el să scrie pentru răspunsurile acestea. Să fiu prezent în acest proiect a fost un dream-come-true pentru mine și sunt onorat să fiu cea mai cunoscută mână din lume. Când am primit vestea că am fost acceptat pentru acest rol, am izbucnit în toate emoțiile posibile.

 

Ce ai învăţat de la magicul regizor Tim Burton, cât este el de generos artistic cu echipa cu care lucrează şi în ce a constat propriu-zis castingul în urma căruia mâna ta a fost aleasă pentru Thing?

Casting-ul a fost ceva super complex, a trebuit să afișez diverse emoții prin mișcările mâinii, ceva ce mulți oameni nu realizează că este foarte greu. Tim Burton? Tim este genul de regizor cu care orice actor ar dori să lucreze. Este flawless. Îți lasă „mana liberă” (hehe) să faci ce crezi că este mai potrivit pentru personajul tău, să fii un mini-regizor al personajului pe care îl interpretezi, te ajută enorm de mult. Este, pe de altă parte, un om superb, cu o inimă mare și foarte respectuos cu tot ce îl înconjoară.

 

 

Wednesday. Thing on the set of Wednesday. Cr. Tomasz Lazar/Netflix © 2022

 

 

 

 

 

Wednesday. Victor Dorobantu as Thing on the set of Wednesday. Cr. Tomasz Lazar/Netflix © 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Cât de familiar erai dinaintea acestui rol cu tot ceea ce înseamnă Familia Addams şi, în opinia ta, ce simboluri/lecţii de viaţă aduce cu sine în cotidian întreaga nebunie Addams pentru noi toţi?

Încă de mic am fost fan familia Addams. Părinții îmi spuneau că sunt cam sadici și nu mă lăsau mereu să mă uit. Însă cu toții avem ceva de învățat din umorul negru și the „dark side” of life. Cred că, oricum, în sângele nostru de români, avem un mic Addams care ne lasă să facem „haz de necaz” în cele mai negre scenarii. Trebuie să înțelegem că viața are și o latură neagră, și mai bine ne obișnuim să râdem de ea, decât să râdă ea de noi.

 

Serialul Netflix a fost filmat în câteva locaţii din România. Cât de mândru te face să fii unul dintre cei 3 actori aleşi pentru această producţie, pe lângă George Burcea și Cezar Grumăzescu, dar şi să fie ţara ta natală prezentată în această producţie, în toată splendoarea ei?

Sunt mândru că am filmat în România, sunt mândru că producția străină a fost primită atât de bine datorită românilor din producție, sunt mândru că noi ca români am lăsat un gust dulce pe setul de filmări, la Hollywood și pe Netflix!

 

Cât de dificil a fost acest rol, în realitate, pentru tine? În ce au constat principalele challenge-uri şi cum le-ai depăşit?

A fost un rol extrem de dificil. Cea mai grea parte a fost faptul că trebuia să scot cât mai multe emoții dintr-o simplă mână, din cele mai mici gesturi. Totodată, și pozițiile pe care le suportam la filmări, zilele friguroase de iarnă în pădure sau la lac, totul a fost enorm de greu, dar superb și a meritat!

 

Consideri că viitorul cinematografiei ca perspectivă este Netflix sau Netflix este în principal un subterfugiu de promovare intensă a unei producţii?

Ambele variante sunt adevărate. Nu sunt atât de experimentat cât să comentez asta. Deși Netflix este viitorul, și producțiile separate pot fi sky-rocket.

 

 

Ce te defineşte ca actor în industria din România şi ce ţi-ai dori să se întâmple pe viitor în evoluţia acestei industrii?

Voi fi sincer. România nu a pus preț niciodată pe mine ca actor sau ca artist. Am fost refuzat și ignorat. Sunt dezamăgit, dar este adevărat. Așa că, nu știu cât preț se va pune mai departe pe mine ca artist, rămâne de văzut.

 

See Also

Ca magician, cum îţi aduci magia în propria-ţi viaţă şi cum ne putem crea singuri propria magie?

Mă consider iluzionist. Prestez și creez iluzii pentru ca voi, spectatorii, după ce le priviți, să puteți să simțiți ceva apropiat de magie. Reacția voastră este ceea ce pune magia în scenă, nu ceea ce fac eu. Toți avem magie în jurul nostru, dar niciodată nu o să o vedem dacă nu credem că este acolo. Iubiți, dăruiți, deschideți ochii pentru cei din jurul vostru și magia clar își va face apariția.

 

Wednesday. Thing in episode 101 of Wednesday. Cr. Courtesy Of Netflix © 2022
Wednesday. (L to R) Thing, Jenna Ortega as Wednesday Addams in episode 104 of Wednesday. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

 

 

 

 

 

 

Ce îţi doreşti/la ce să ne aşteptăm pe viitor din partea ta?

Vreau să aduc cât mai multă magie în viețile voastre, poate mai mult decât îmi doresc să îmi aduc în propria viață. Vreau să împărtășesc orice formă de artă cu voi!

 

Un mesaj de la tine către tine cel din trecut/prezent/viitor.

Tu, Victor, cel din trecut: mai așteaptă puțin și nu te lăsa, vor veni lucruri mărețe.

Tu, Victor, cel din prezent: Mai trage puțin de cel din trecut.

Tu, Victor, cel din viitor: ai niște spoilers? Nu mai avem răbdare!

 

Gânduri de final pentru toţi cei ce vor viziona/au vizionat Wednesday pe Netflix şi toţi cei ce ne citesc. 

Dacă nu ați văzut Wednesday, mergeți și faceți asta. Indiferent cine și de unde ești, te vei regăsi câtuși de puțin în povestea și personajele noastre, și te asigur că îți va plăcea! Iar voi, cei care citiți Daily Magazine: Come on, totuși, citiți un articol în care Thing a scris răspunsurile, ce vă poate oferi mai mult o publicație ?! Vă iubesc!

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top