Now Reading
Universitatea Hyperion – Facultatea de Arte în colaborare cu Unfortunate Thespians organizează primul Showcase al unei facultăți de actorie din România.

Universitatea Hyperion – Facultatea de Arte în colaborare cu Unfortunate Thespians organizează primul Showcase al unei facultăți de actorie din România.

Un eveniment inedit va avea loc în luna ianuarie 2023, în spațiul teatral new age. Unfortunate Thespians – Facultatea de Arte Master anul II Arta Actorului prof. Maia Morgenstern, Constantin Florescu & Mike Săvuică vor susține primul SHOWCASE al unei facultăți de teatru din România!

 

Ce este un showcase?

Un Showcase este un eveniment unde mai multe momente artistice sunt prezentate în față unui public format din oameni ai industriei.  El nu este un spectacol și nici nu este prezentat publicului larg.  În cazul de față este un cumul de scene de teatru. Începând de la antici până la texte contemporane.  Scopul unui Showcase este de a promova artiștii (actori în cazul de față) în față oamenilor din industrie pentru a putea obține posibile colaborări și proiecte. Evenimentul va avea loc la Teatrul Evreiesc de Stat în luna ianuarie, iar intrarea se face doar pe bază de invitație.

Studenții care vor participa la acest showcase sunt: Maria-Claudia Vasile, Cristina Matei, Oana Tudoran, Irina Ichim, Andra Brebu, Teodora Vasu, Lavinia Călinescu, Andreea Rogoveanu, Alessandra Petroșca, Anda Ciacîru, Daria Brojban, Alex Tihoan, Alex Cruceru, Cătalin-Constantin Gheorghe, Alex Surulescu, Aurelian Terțiu, Tudor Ostafie.

 

Mike Săvuică:

„ Studenții sunt an terminal la master. Consider că este foarte important ca în acest an final să fie văzuți de cât mai mulți oameni. În scurt timp vor termina școala și vor păși în industrie și îmi doresc să fie văzuți de cât mai mulți oameni care le pot oferi proiecte și oportunități într-o industrie atât de competitivă.

Eu am fost într-un showcase în Londra, într-un teatru din West End cu 100+ agenți în sală. Mi-am dorit să le ofer această oportunitate și studenților mei. Fiecare din ei are 7 minute pe scenă – o scenă de comedie și una de dramă. 7 minute în care să dea tot ce pot, și se întâmplă doar o dată.

See Also

Nu simt că este o presiune că suntem prima facultate de actorie din România care face asta, ci, din contră, cred că este o oportunitate. Acum 4 ani m-am întors cu gândul de aduce o viziune diferită în România și mă bucur că am ocazia să îmi văd un vis împlinit. Sper ca pe viitor mai multe facultăți de profil să organizeze evenimente similare. „

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top